Biciclist al unei firme de curierat, luat pe capota maşinii de un şofer, după un conflict în traficul bucureştean - VIDEO

2 săptămâni in urmă 18

Un conflict în traficul din Bucureşti putea avea urmări grave. Un biciclist, angajat al unei firme de livrări de mâncare, a fost luat pe capotă de un conducător auto, după ce i-ar fi reproşat acestua conduita din trafic.

Un livrator pe două roţi a fost agresat în trafic după ce i-a reproşat unui şofer că mergea pe pista rezervată bicicliştilor. Curierul s-a urcat apoi pe capota maşinii, care şi-a continuat deplasarea pe Splaiul Independenţei din Bucureşti, în jurul orei 14:00.

Cei doi se află acum la secţia 20 de Poliţie, până în proximitatea căreia a fost cărat biciclistul de şoferul la fel de inconştient.

În imaginile de la faţa locului se poate observa cum că, în urma conflictului din trafic, biciclistul se suie pe capota maşinii, iar şoferul nu are nicio problemă în a merge mai departe cu livratorul agăţat de maşină, schimbând la un moment dat chiar şi banda de circulaţie.

Cei doi au ajuns la Secţia 20 de Poliţie

"La data de 06 ianuarie 2022, in jurul orei 14.00, Sectia 20 Politie a fost sesizată prin apel 112  cu privire la faptul ca pe o stradă din sectorul 6, are loc o agresiune în trafic. 

Din verificările preliminare reiese faptul ca a avut loc un incident intre un biciclist livrator  si un conducator auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare in trafic. 

Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe  o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție 

La acest moment cei doi se află la sediul Secției 20 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt și de drept", a transmis poliţia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă