Bianca Drăgușanu, vizită clasică după revenirea în București. Este nelipsită

1 lună in urmă 1

În plin scandal cu Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu are timp de ea. După escapadele amoroase prin Dubai și prn alte locuri exotice, diva a revenit pe meleaguri mioritice. Paparazzi au surprins-o pe blonda divă direct la o clinică de estetică, unde și-a făcut ritualul ei de înfrumusețare.

Bianca Drăgușanu și ritualurile ei de înfrumusețare

Bianca Drăgușanu a revenit în țară, mai mult ca sigur însoțită de cel ce se presupune că-i va deveni viitor soț, Gabi Bădălău. recent, diva a fost surprinsă de paparazzi Spynews.ro mergând la una din clinicile de estetică din capitală. Parcă nimic nnu s-a întâmplat în ultima perioadă, așa a dat impresia Bianca Drăgușanu. În plin scandal cu fosta soție a lui Gabi Bădălău, pline de amenințări și sms-uri, blonda pare că nu-i pasă și își vede de tabieturile ei zilnice.

Este cunoscut faptul că Bianca a apelat de foarte multe ori la intervențiile esteticienilor pentru a-și înfrumuseța aspectul. Nici de data asta nu a pierdut ocazia de a mai adăuga ceva la aspectul ei fizic. Deși în plină pandemie, Bianca a dat o fugă la clinică pentru a-și împrospăta look-ul și de a beneficia și de alte tratamente speciale, nu de alta, dar obrazul subțire cu cheltuială se ține.

Claudia dă înapoi în războiul cu Drăgușanu

În urmă cu câteva zile apăreau informații noi despre o posibilă căsătorie dintre Bianca Drăgușanu cu Gabi Bădălău. Imediat după surse apropiate Biancăi dezvăluiau faptul că fosta soție a lui Bădălău a început să-i trimită mesaje de amenințare. Tot aceleași surse spuneau că mesajele erau menite să-l denigreze pe actualul partener al blondei, dar se pare că nu au avut niciun rezultat asupra divei.

Ulterior, conform cancan.ro, Claudia Pătrășcanu retrăgea anumite afirmații, declarând că nu are nimic cu Bianca Drăgușanu. Că, de fapt, ea ar avea de împărțit doar cu fostul soț, nu cu Bianca. Declarațiile Claudiei au venit în contextul unei petreceri la munte a fiului ei Nicolas:

“Dacă ar fi venit cu cine voia el, nu m-ar fi deranjat.. Până la urma urmei va trebui să acceptăm persoanele din viața noastră, asta înseamnă să ierți un om, să-i respecți deciziile și să mergi înainte. Să vină și el la munte, n-am nimic împotrivă”, a spus Claudia înainte de ziua fiului cel mic, la emisiunea lui Dan Capatos.

Nu știm dacă și când ar putea avea loc nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cert este că dacă s-ar întâmpla, mai întâi gabi trebuie să-și rezolve problemele cu fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu.

The post Bianca Drăgușanu, vizită clasică după revenirea în București. Este nelipsită appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă