Bianca Drăgușanu, supărată pe Cătălin Măruță. Nu va mai merge în emisiunea lui: „E un om pervers și viclean”

1 săptămână in urmă 21


La câteva săptămâni de când a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Bianca Drăgușanu a răbufnit, se declară dezamăgită de subiectele pe care le-a abordat prezentatorul și spune că nu va mai merge niciodată în show-ul pe care el îl moderează de ani de zile.


Luna aceasta, pe 8 noiembrie, Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Vedeta în vârstă de 39 de ani a purtat o rochie albă, foarte mulată, prezentatorul făcându-i complimente din prima clipă când a văzut-o, întrebând-o dacă urmează și o nuntă, având în vedere ținuta. Ea a spus clar că nu.


Pe parcursul interviului, Cătălin Măruță i-a arătat Biancăi Drăgușanu mai multe imagini cu ea de acum ani de zile, unele de când nu avea operații estetice. Ea le-a comentat pe toate, ba chiar le-a răspuns și celor care o critică pentru felul în care s-a transformat din punct de vedere fizic. Multe femei o admiră, dar la fel de multe spun că a exagerat cu operațiile estetice. „De ce crezi că m-am operat prea mult, dacă toate vor să fie ca mine? Doar persoanele frustrate spun asta. Trăim în 2021, ar fi culmea să mă dau cu cremă de gălbenele pe față și să nu am riduri”, a spus Bianca Drăgușanu.Cătălin Măruță nu a ezitat și a întrebat-o pe Bianca Drăgușanu și despre veniturile sale, cum face bani mai exact. Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că încasează sume fabuloase. Are propria afacere cu rochii elegante și de mireasă, încă una cu blănuri, alta cu costume de fitness, dar și multe contracte de imagine cu o casă de bijuterii, cu un magazin de extensii, dar și cu o casă de pariuri.


„Lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc”


Acum, la câteva săptămâni de la emisiunea din direct de la Pro TV, Bianca Drăgușanu susține că e supărată pe Cătălin Măruță, spune că în culise a vorbit un lucru cu producătorul și cu el, însă în direct totul s-a schimbat.


„Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.https://www.youtube.com/watch?v=HbHHNRdvbRk&t=70s

Bianca Drăgușanu e hotărâtă să nu mai meargă în emisiunea lui Cătălin Măruță. „Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tendențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune”, a mai spus ea.


Bianca Drăgușanu nu e singura vedetă dezamăgită de prezentatorul de la Pro TV, și Alexandra Stan e supărată pe Cătălin Măruță. „Am avut o întâmplare în emisiunea lui Cătălin Măruță și m-a deranjat, a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste decizia luată de managementul meu.”, a declarat cântăreața în luna august.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă