Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au făcut un anunț uriaș. Oare Victor Slav ce va spune?

1 săptămână in urmă 16

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o poveste de dragoste tumultoasă, plină de împăcări și despărțiri. Aceștia s-au hotărât să ducă relația la un alt nivel, astfel că fanii au fost surprinși și s-au bucurat. Viața lor de cuplu este pe cale să se schimbe total!

Ce vor să facă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut de înfruntat numeroase provocări. Cei doi s-au confruntat cu multe certuri și despărțiri, însă niciodată nu au putut să stea departe unul de celălalt. Aceștia s-au împăcat de fiecare dată, demonstrând că nu rezistă să stea supărați prea mult timp.

Ei au sărbătorit de curând un an de zile de relație, așa că s-au hotărât să își schimbe total viața de cuplu. Viitorul lor pare să prindă contur, mai ales pentru că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au dat seama că își doresc să își întemeieze o familie cât se poate de curând.

Mai exact, cei doi vor să devină părinți, potrivit unor informații Xtra Night Show, de la Antena Stars. Aceștia ar lucra deja la conceperea unui copil, ținând cont că visează să își întemeieze o familie. Ei ar putea să apeleze și la inseminarea artificială, în cazul în care nu vor avea succes pe cale naturală.

Bianca Drăgușanu, mămică pentru a doua oară?

De asemenea, în urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu spunea că își dorește să ajungă la altar și pentru a treia oară, ținând cont că speră ca respectiva cifră să îi țină noroc. Fanii abia așteaptă să o vadă pe aceasta îmbrăcând rochia de mireasă, însă blondina mai are de așteptat până să ajungă la acest moment.

Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită în trecut cu Victor Slav, tatăl micuței sale, Sofia, dar a avut un mariaj și cu Alex Bodi. Ambele relații nu au avut succes, astfel că blondina se iubește acum cu Gabi Bădălău. Cu toate acestea, afaceristul se află în plin divorț cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu își doresc un copil

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare departe de a se termina. Cei doi nu au reușit să ajungă la un numitor comun cu privire la custodia copiilor pe care îi au împreună, astfel că se luptă în tribunal de mai mult timp. Aceștia nu s-au separat oficial momentan.

Cu toate acestea, se pare că Gabi Bădălău nu mai vrea să aștepte să fie un om liber și în acte, astfel că își dorește ca noua parteneră să îl facă tătic. Bianca Drăgușanu a spus de nenumărate ori că își mai dorește un copilaș, deci se pare că blondina ar putea să vină cu o veste incredibilă în curând.

The post Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au făcut un anunț uriaș. Oare Victor Slav ce va spune? appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă