Bianca Drăgușanu s-a dat de gol: se îmbracă în haine contrafăcute! Cum s-a făcut de râs blondina

3 săptămâni in urmă 24

Bianca Drăgușană arată mereu impecabil și a declarat că îi plac hainele de firmă, totuși realitatea nu este tocmai aceea pe care o prezintă blondina în public sau pe rețelele de socializare.

Recent vedeta a postat o imagine cu ea, îmbrăcată într-o jachetă Gucci din denim, însă unii internauți, pricepuți în a detecta vestimentația contrafăcută, au sesizat imediat detaliile care dovedesc că haina respectivă nu aparținea nicidecum celebrului brand ci era o copie contrafăcută.

Diferența de culoare, dar și alte amănunte, cum ar fi nasturii, imprimeul, cusăturile sunt câteva dintre elementele care i-au pus pe gânduri pe cârcotași.

Totul a fost a început pe TikTok, rețeaua de socializare unde Bianca Drăgușanu a fost acuzată că poartă haine de brand, dar nu originale. Ar fi vorba despre haine refăcute pe piața neagră din China sau Turcia, iar apoi vândute la un preț mult mai mic.

În urma acestui val de critici, Bianca Drăgușanu a vrut să demonstreze tuturor că acuzațiile sunt nefondate. A început să posteze pe contul de Instagram facturile comenzilor de pe site-urile de specialitate, care distribuie produsele originale.

Factura în format digital pe care Bianca a arătat-o cu mândrie încludea și o cerere de retur, semn că de fapt hainele comandate au fost ulterior returnate

Bianca Drăgușanu ar apela la această „metodă” pentru a economisi bani. Iubitul ei, Gabi Bădălău, generos din fire, s-a oferit să-i facă anumite cadouri.

Bianca vede anumite produse, i le arată lui Bădălău, le comandă, iar apoi le returnează pentru a primii banii înapoi. Iar, ca să fie acoperită, ar comanda aceleași produse, dar nu originale, de la prietenii ei din Turcia. Unde, așa cum susțin oamenii pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu ar fi foarte cunoscută printre comercinați.

Reacția Biancăi Drăgușanu de pe Instagram, după ce mai multe persoane și-au dat seama de ceea ce face, mai mult a afundat-o, decât s-o ajute să iasă din această situație.

În urma acestor „dezvăluiri” , Bianca Drăgușanu a comandat produsul original, iar atunci când a primit coletul, a făcut un „unboxing” și a specificat că a fost nevoită să facă o nouă comandă pentru că ar fi primit mărimea greșită, relatează CanCan.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă