Bianca Drăguşanu, mega-petrecere în club, de ziua ei. Cum a răsfăţat-o Gabi Bădălău

2 luni in urmă 12

Bianca Drăguşanu, mega-petrecere în club. Blondina a purtat o rochie sclipitoare, mulată și despicată pe picior, care i-a pus în evidenţă trupul de zeiţă.

Citeşte şi: Replici dure între Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu: „Se vede că e slabă, îi plătesc şi un psihiatru”

Bianca Drăguşanu, mega-petrecere în club

Fosta prezentatoare TV a avut o masă numeroasă, de la care nu a lipsit nici Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, cel despre care se spune că este iubitul ei, deși niciunul nu a confirmat oficial. Însă, într-unul dintre filmuleţele postate pe reţelele de socializare, se vede cum Bianca este ţinută în braţe de omul de afaceri, însă nu îi arată chipul.

Bianca Drăguşanu, cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău. Cei doi au o relaţie tumultoasă, însă blondina a mărturisit că îi „place treaba asta cu du-te vino”. Să vedem cum vor decurge lucrurile de această dată, având în vedere că relaţia anterioră nu s-a sfârşit deloc bine.

Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare.

Eu aș vrea să evit subiectul pentru că viața este imprevizibilă. Când o să știu cu subiect și predicat ce se întâmplă în viața mea, o să spun. Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino.

El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul.

Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă