Bianca Drăgușanu, jignită grosolan de Gabi Bădălău. Nu s-a mai putut abține și a răbufnit

2 săptămâni in urmă 22

Nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Ziua și scandalul pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Tânărul afacerist a jingit-o fără scrupule pe frumoasa blondină, în timp ce designerul are doar cuvinte de laudă la adresa actualului ei iubit. Ce s-a întâmplat între cei doi și ce i-a spus fiul baronului PSD fostei sale soții despre Bianca.

Bianca Drăgușanu, jignită grosolan de Gabi Bădălău

S-au iubit, s-au cuplat, s-au certat și s-au împăcat. Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este una dintre cele mai mediatizate povești de iubire din showbiz. Chiar dacă fanii blondinei au sfătuit-o pe Bianca să se gândească mai bine înainte să reia idila cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, fosta prezentatoare de la Kanal D și-a ascultat, din nou, inima și a procedat în așa fel încât a fost împăcată cu propriile sale decizii, așa cum a făcut dintotdeauna.

Cu toate acestea, se pare că Bianca Drăgușanu face ea ce face și nu reușește să scape din cerul vicios al relațiilor toxice. Conform celor de la spynews.ro, Gabi Bădălău se comportă urât cu ea și vorbește urât despre actuala sa iubită. Jurnaliștii de la sursa citată anterior au intrat în posesia unei discuții înregistrate între Gabi Bădălău și fosta lui soție, în care afaceristul o desființează pe Bianca. Acesta o denumește nebună și psihopată, spre surprinderea Claudiei Pătrășcanu:

Claudia Pătrășcanu: De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…

Gabi Bădălău: E o psihopată și o nebună!

Claudia Pătrășcanu: Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?

Cum îl laudă Bianca Drăgușanu pe Gabi Bădălău

Aceste declarații au șocat presa, din moment ce Bianca Drăgușanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa actualului ei partener. Designerul îl consideră pe Gabi Bădălău un bărbat inteligent și matur, care este înțelegător cu ea și o liniștește și o face să se simtă o femeie împlinită.

„Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a spus vedeta la Antena Stars.

The post Bianca Drăgușanu, jignită grosolan de Gabi Bădălău. Nu s-a mai putut abține și a răbufnit appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă