Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, fără strop de machiaj. Cum arată bruneta

3 săptămâni in urmă 9

Bianca Comănici este într-o continuă schimbare. După ce și-a făcut câteva intervenții de înfrumusețare la față, vedeta a apelat și la un implant mamar.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, fără strop de machiaj

Și pentru că acest lucru i-a oferit încrederea de sine care îi lipsea, Bianca de la Puterea Dragostei a avut și curajul să apară nemachiată.

Vedeta de la Kanal D a postat un videoclip pe Youtube în care a apărut complet nemachiată. Ea a filmat un tutorial în timpul căruia s-a demachiat.

Spre surprinderea fanilor, Bianca nu arată deloc mult mai diferit decât arată când e machiată. Bruneta se mândrește cu un ten neted și cu trăsături superbe.

Bianca Comănici vrea să devină make up artist, așa că muncește cu intensitate la visul ei.  Bianca Comănici și-a creat în jurul ei o comunitate impresionantă. Câștigătoarea Puterea Dragostei își etalează talentul la machiaj și le oferă sfaturi celor care își doresc să își perfecționeze tehnicile.

Bianca Comănici a suferit mult după Livian

Vedeta a avut o relație cu Livian, care s-a încheiat cu multă suferință, din partea amândurora.

„Acum sunt mai bine. Mi se întâmplă ca nopțile și diminețile să fie mai dificile, mă simt, nu știu, așa, obosită. Adică, noaptea adorm greu, iar dimineața mă simt obosită, nu mai am energia pe care o aveam înainte, îmi vine să mă întind înapoi în pat și să dorm toată ziua. Da, normal, încă mă refac din punctul acela de vedere, nu mi-a fost ușor după despărțire.

Am vorbit cu el. L-am întrebat de ce ne-am despărțit. Și este vorba de un cumul de factori, de părinții lui, de ce s-a întâmplat între noi… Nu a fost, oricum, clar ce mi-a spus, nu am înțeles și nu înțeleg nici acum. Dar asta e, el a ales altceva… Și nu, nu au fost problemele din trecutul meu, nici nu aveau cum având în vedere ce se întâmplă acum în relația lui.

Dar ceva s-a întâmplat. Nu am vorbit cu Nelson, el nici nu mă interesează ce spune, deși mă atacă regulat, am încercat să vorbesc cu mama lui Livian, dar nu mi-a răspuns. Asta e, vom trece și peste asta, mergem mai departe”, a declarat Bianca. 

The post Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, fără strop de machiaj. Cum arată bruneta appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă