Bianca Andreescu, gest unic după calificarea în optimi la US Open! A pus steagul României alături de cel al Canadei: „Vă iubesc!”

1 lună in urmă 23

Bianca Andreescu a făcut un gest splendid după ce s-a calificat în optimile de finală la US Open! Canadianca de origine română a pus tricolorul lângă steagul țării sale adoptive și a transmis un mesaj în limba română pentru fani.

Bianca Andreescu nu doar vorbește, ci și simte românește, iar a 7-a jucătoare de tenis din clasamentul WTA a demonstrat încă o dată acest lucru! Andreescu a făcut un gest unic după ce a învins-o pe Greetje Minnen (Belgia, 104 WTA) cu scorul de 6-1, 6-2.

Bianca a transmis un mesaj superb pentru fanii candieni, dar și pentru cei din țara noastră! Campioana de la US Open 2019 are parte de o susținere importantă din partea românilor la turneul desfășurat în această perioadă la Flushing Meadows.

Bianca Andreescu, gest unic după calificarea în optimi la US Open! A pus steagul României alături de cel al Canadei

Bianca Andreescu, sportivă care a început tenisul la Pitești, a făcut un gest unic după ce s-a calificat în optimi la US Open! Andreescu a postat un mesaj pe contul ei de Twitter în care a pus steagul României alături de cel al Canadei! Mai mult, în încheierea mesajului, Bianca a scris „Vă iubesc!” în limba Română: „Sunt în săptămâna a doua! Apreciez toată dragostea și susținerea voastră! Vă iubesc!”, a spus jucătoarea de tenis născută din părinți români, care reprezintă Canada.

week two!! i appreciate all the love and support. vă iubesc 🇹🇩🇨🇦 pic.twitter.com/e7QrShQdsi

— Bianca (@Bandreescu_) September 4, 2021

În optimile de finală de la US Open a mai ajuns o altă jucătoare cu origini românești, este vorba despre Emma Răducanu! Britanica venită din calificări face un nou turneu de vis, nepierzând niciun set până acum! În turul al treilea, Emma a dispus de Sara Sorribes Tormo (Spania, 41 WTA), cu scorul de 6-0, 6-1! În optimile Grand Slam-ului american este prezentă și Simona Halep (România, 13 WTA), eleva lui Darren Cahill duelându-se în această seară, de la ora 19:00, cu Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA).

The post Bianca Andreescu, gest unic după calificarea în optimi la US Open! A pus steagul României alături de cel al Canadei: „Vă iubesc!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă