Bianca Andreescu, enervată de o întrebare a unui reporter: „Și Simona Halep a făcut la fel!”

1 săptămână in urmă 10

Bianca Andreescu (Canada, 6 WTA) s-a arătat deranjată de faptul că reporterii o întreabă de fiecare dată despre problemele fizice! Canadianca de origine română a replicat că nu este singura care s-a retras de la turnee în ultima vreme, Simona Halep (România, 3 WTA) procedând la fel.

Bianca Andreescu s-a arătat nemulțumită de o întrebare primită într-o conferință de presă susținută după finala turneului de la Miami, pe care a abandonat-o la scorul de 3-6, 0-4 cu Ashleigh Barty.

Bianca Andreescu a fost cu adevărat iritată de faptul că se vorbește doar despre accidentările sale, dar nu și despre cele ale Simonei Halep! Constănțeanca s-a retras și ea la Miami, înaintea meciului din turul 3, din cauza unei accidentări la umăr.

Bianca Andreescu, enervată de faptul că se vorbteșe despre accidentările ei, dar nu și despre cele ale Simonei Halep

„Mi se pare că sunt singura care tot e întrebată despre accidentări, ceea ce e super enervant! Nu vreau să am reputația asta deoarece nu sunt singura accidentată. Atât de multe jucătoare se retrag. Și Halep s-a retras de la Miami! Da, s-a întâmplat puțin să mă retrag, dar nu vreau să fiu definită de așa ceva. E nasol! Chiar și dacă e ceva nu foarte grav, voi fi precaută decât să forțez și să se agraveze. Sunt bucuroasă că m-am oprit la Miami”, a spus Bianca Andreescu.

Bianca Andreescu, în vârstă de 20 de ani, s-a retras în timpul finalei de la Miami, dar rezultatul obținu în SUA a fost fooarte important pentru ea! Andreescu s-a întors în circuit după accidentarea gravă suferită la genunchi în anul 2019. De data aceasta, Bianca a acuzat probleme medicale la gleznă, a primit îngrijiri, a încercat să revină, dar până la urmă a hotărât să abandoneze. Bianca Andreescu nu va juca în meciul Canada – Serbia din Billie Jean King Cup, dorind să se refacă pentru sezonul de zgură.

The post Bianca Andreescu, enervată de o întrebare a unui reporter: „Și Simona Halep a făcut la fel!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă