Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu, primele declarații despre relația cu rapperul Sișu: „Îmi marchez teritoriul cu brio. Nu există competiție”

2 săptămâni in urmă 102

Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu, a făcut primele declarații despre relația dintre ea și rapperul Sișu, membrul La Familia.

Controversata tânără este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde se afișează din ce în ce mai des alături de rapperul Sișu, iar fanii se întreabă cum evoluează situația dintre cei doi.

Bia Khalifa a fost destul discretă în privința noului ei partener, Sișu Tudor, în ciuda zvonurilor potrivit cărora cei doi se iubesc de mult timp. Acum tânăra a rupt tăcerea despre legătura dintre ea și celebrul rapper.

Bia Khalifa a dezvăluit că are foarte multă încredere în relația cu Sișu, deoarece știe ce efect are asupra bărbaților. De asemenea, fosta iubită a lui Dani Mocanu a mai adăugat că a învățat din greșelile trecutului și că nu o să ofere nici un răspuns negativ și nici unul pozitiv, lăsând totul la buna înțelegere a fiecăruia.

„După cum am spus înainte. Eu nu vreau sa vorbesc despre viața mea personală. Nu o sa răspund cu „da” sau „nu”. Las sa se înțeleagă. Nu mă deranjează ce crede lumea. Da, am teritoriul marcat, despe ce vorbim. Nu prea este competiție. Da, se poate spune că îmi marchez teritoriul cu brio. Nu este competiție. Știu cine sunt. Știu ce însemn pentru o anumită pesoană. Nu prea ar fi cazul să mă îngrijorez în privința altor fete”, a declarat Bia Khalifa la Antena Stars.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă