BEST OF FIFA 21 | Lista celor mai buni mijlocași din ePremier League

2 luni in urmă 17

FIFA 21 a devenit unul dintre cele mai reușite ediții ale seriei FIFA, jocul depășind în prima lună de la lansare cifra de 1.5 milioane de copii digitale vândute. Ca și în anii precedenți, Electronic Arts s-a axat foarte mult pe modul online al titlului, cunoscut și drept Ultimate Team. Acest mod este o sursă importantă de venit pentru companie, iar EA Sports își dedică, an de an, foarte multe resurse.

 De la evenimente cu o tematică relevantă fotbalului real și până la super echipe și jucători introduși în FUT, gamerii au la dispoziție un conținut unic și foarte interesant. Cum jucătorii își pot construi o echipă cu ce carduri doresc, astăzi v-am pregătit un top al celor mai buni 3 mijlocași din ePremier League. Acest rol este unul foarte important în FIFA 21, iar cardurile CM sunt nevoie să facă atât partea ofensivă, cât și cea defensivă. Astfel, un echilibru de viteză, pasă, dribling și apărare este foarte important.

Începem cu varianta Team Of The Year (TOTY) a mijlocașului Kevin De Bruyne. Această variantă de card este una foarte solidă și eficientă, iar prețul este de 250.000 de monede pe piața de transfer. KDB are o viteză de 83, un șut de 93, pasă de 97 și dribling de 93. Apărarea este una destul de modestă, de 80, în timp ce forța este de 90.

BEST OF FIFA 21! Lista celor mai buni mijlocași din ePremier League

Paul Pogba deține un card Festival Of Futball de OVR 95. Prețul este de 700.000 de monede, jucătorul devenind cel mai scump mijlocaș din ePremier League. Cu o viteză de 86, un șut de 92, pasă de 95 și dribling de 95, Pogba este excelent pe partea de atac. Apărarea are un OVR de 83, iar fizicul este cotat la 95.

Un alt card excelent îi aparține lui Georginio Wijnaldum, cu o variantă de tipul FOF. Cotat la 268.000 de monede, mijlocașul are o viteză de 89, un șut de 92, pasă de 96 și dribling de 96. Puterea defensivă și forța fizică au un rating de 90. Astfel, cardul este echilibrat și constituie o variantă solidă de mijlocaș pentru ePremier League.

 

 

 

 

The post BEST OF FIFA 21 | Lista celor mai buni mijlocași din ePremier League appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă