Beșiktaș insistă pentru transferul lui Alex Maxim! Mijlocașul român, tentat să plece de la Gaziantep

1 lună in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Conform turcilor de la Fanatik, Alex Maxim este dorit de unul dintre granzii campionatului, Beșiktaș, formație aflată pe primul loc în Super Lig, la egalitate de puncte, 35, cu rivala Fenerbahce.

Alex Maxim, monitorizat atent de Beșiktaș

Sursa citată anterior transmite că Alex Maxim vrea să meargă la Beșiktaș, atras, evident, de numele important al echipei, dar și convins de faptul că rezultatele lui Gaziantep ar putea avea de suferit din cauza plecării lui Marius Șumudică.

Mijlocașul ofensiv român mai are contract un an și jumătate cu Gaziantep, care l-a transferat definitiv, după șase luni în care a jucat sub formă de împrumut de la Mainz, în vara anului trecut.

Chiar dacă echipa de care aparține acum nu-l va ceda ușor, faptul că antrenorul lui Beșiktaș, Sergey Yalcin, îl dorește insistent, i-ar putea convinge pe oficialii liderului din Turcia să se apropie de pretențiile financiare ale lui Gaziantep.

Pentru a încerca să reducă suma de transfer al lui Alex Maxim, Beșiktaș vrea să-i cedeze la Gaziantep pe Tyler Boyd și Nicolas Isimat-Mirin, fotbaliști care nu se află printre favoriții lui Sergey Yalcin.

În ultimul an, de când a semnat cu Gaziantep, Alex Maxim a marcat nu mai puțin de 17 goluri și a oferit alte două pase decisive în cele 34 de meciuri jucate în toate competițiile.

Etichete: alex maxim , transfer alex maxim , super lig turcia , alex maxim beșiktaș
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă