Bernie Ecclestone a cumpărat yachtul de 20 de milioane de euro al prietenului său Flavio Briatore, cu doar 7 milioane de euro, după ce acesta a fost confiscat de poliție și scos la licitație!

2 luni in urmă 2

Impunătoarea ambarcațiune de 63 de metri lungime Force Blue a fost scoasă recent la licitație, după ce Flavio Briatore a fost condamnat pentru neplata TVA-ului, iar cel care a cumpărat-o este nimeni altul decât Bernie Ecclestone.

Fostul șef al F1, ajuns acum la 90 de ani, este noul proprietar al „bijuteriei” pentru care miliardarul italian achitase în trecut o adevărată avere.

Celebrul Bernie Ecclestone a cumpărat la preț de chilipir yachtul Force Blue, care i-a aparținut lui Flavio Briatore: a dat pe el de 10 ori mai puțin decât atunci când era nou

Fostul șef de la Benetton și Renault F1, Flavio Briatore, care a deținut echipa engleză QPR împreună cu Bernie Ecclestone, a fost găsit vinovat pentru că nu a plătit aproape 3,5 milioane de euro, sub formă de TVA, pentru ambarcațiunea sa de lux Force Blue, între anii 2006 și 2010, și încă 800.000 de euro, sub formă de taxe pentru combustibilul consumat.

Yachtul, care ocupă locul 78 ca mărime în clasamentul mondial, a devenit inițial disponibil pentru curse charter pe Marea Mediterană, înainte ca un tribunal să decidă ca acesta să fie vândut la licitație.

Conform presei italiene, vasul de lux a fost cumpărat de Bernie Ecclestone pentru doar 7 milioane de euro, deși el a fost evaluat recent la 20 de milioane de euro. Suma reprezintă un adevărat chilipir, dacă se ia în considerare faptul că Briatore plătise inițial 75 de milioane de euro!

Capabil să găzduiască până la 12 oaspeți, Force Blue posedă dotări de lux care includ o zonă de spa, o sală de forță, un jacuzzi, o sală de cinema și o încăpere amenajată special pentru o discotecă.

Poate că Ecclestone se va bucura și de prezența copiilor săi pe yachtul de 63 de metri lungime, după ce a devenit ultima oară tată de băiat anul trecut, la vârsta de 89 de ani, alături de soția lui, Fabiana, care are 44 de ani.

The post Bernie Ecclestone a cumpărat yachtul de 20 de milioane de euro al prietenului său Flavio Briatore, cu doar 7 milioane de euro, după ce acesta a fost confiscat de poliție și scos la licitație! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă