Bergodi contra „eternul” Blejan! Adevăratul motiv al plecării italianului din Bănie

3 luni in urmă 19

Cristiano Bergodi este deja istorie pentru Craiova. Antrenorul italian a rupt-o brusc cu oltenii. Tehnicianul de 56 de ani a fost supărat de un aspect al relației sale cu gruparea din Bănie: a dorit în mod special un preparator fizic la echipă, l-a nominalizat pe Ionel Colonel, dacă nu unul recomandat de el din străinătate, pentru a-l schimba pe Cornel Blejan. Peninsularul nu era satisfăcut de colaborarea cu acesta, cum nici jucătorii nu sunt, doar că a mizat pe ideea greșită!

Ochiul și timpanul

Blejan a fost una dintre cauzele pentru care și Pițurcă a părăsit Bănia, iar fotbaliștii și apropiații grupării îl indică pe preparatorul fizic ca fiind „omul de încredere” al lui Mihai Rotaru! Rezistă de 7 ani la Craiova, indiferent de intemperii, de antrenor, are o influență uriașă la patron.

„Blejan este cel ce l-a convins pe Rotaru că este bine să se facă stagiu de pregătire în vară în Austria, mai ales că Bergodi era bolnav de coronavirus. Iar acolo s-a ales praful de antrenamente! Are niște metode de lucru ce produce rupturi musculare pe bandă rulantă: Tudorie, Vlădoiu, Bălașa, Marius Constantin, Ivanov. Jucătorii se plâng de el, de fapt, se feresc să vorbească în preajma lui ca să nu se trezească raportați”, au mărturisit apropiați ai alb-albaștrilor.

N-a vrut să fie „ajutor”

Culmea este că și Rotaru a vrut la un moment dat să-l înlocuiască pe Blejan, fiindu-i raportate diverse lucruri despre el. În luna septembrie a fost o dispută, pe fondul accidentărilor, Bergodi a luat legătura cu Colonel, acesta din urmă și-a dat acordul să vină în Bănie, dar, când să semneze actele, patronul a zis că el va sosi doar ca ajutor pentru Blejan!

„Niciodată!” a fost replica lui Colonel, care este preparatorul fizic al Academicii Clinceni, marea surpriză a Ligii 1. Colonel a mai lucrat la Craiova alături de Mulțescu. Rotaru a tot tergiversat sosirea unui preparator până când Bergodi și-a făcut bagajele și a plecat. Șeful grupării l-a reactivat pe Corneliu Papură, Blejan a rămas pe baricade, iar Peluza Nord, galeria echipei, a replicat tăios pe Facebook: „Nu contează rezultatul, să încheiem provizoratul!”.

12 antrenoria avut U Craiova în "era Mihai Rotaru". Papură e singurul cu trei mandate

Sorin Cârțu, dorință de ziua lui de naștere: „Mi-aș dori să-l am pe Mirel antrenor la Craiova”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Alarmă la CFR! Elevii lui Dan Petrescu strâng rândurile după înfrângerea cu UTA: „În ritmul ăsta, pierdem tot”DINAMO. Vânătoarea de vrăjitoare în varianta PCH » Cine sunt vinovații, episodul 2: „Îi dăm 3 sfaturi lui Contra”

Rușine mai mare nu există în lumea interlopă! Ce a făcut fosta nevastă a ginerelului lui Sile Cămătaru

Libertatea

Playtech: ȘOC! Fată de 10 ani, HĂRȚUITĂ de soția unui afacerist din București: ”Știu că se CULCĂ cu tine”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă