Berbeceanu: Voi rămâne prefect până în ultima zi de mandat

2 luni in urmă 1

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat vineri că va rămâne în funcţie şi îşi va face datoria până în ultima zi de mandat, relatează Agerpres.

El a fost întrebat de jurnalişti după şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă dacă rămâne opţiunea USR PLUS pentru a ocupa funcţia de prefect în continuare.

„Nu ştiu, am văzut şi eu declaraţiile domnului preşedinte Dacian Cioloş, îl apreciez ca fiind un lider de partid serios, pragmatic şi a făcut o dovadă că pune mai presus interesul cetăţenilor decât interesele de partid. Vreau să-i mulţumesc pentru aprecierile pe care le-a făcut, cu atât mai mult cu cât sunt în armonie cu miile de mesaje pe care le-am primit şi domnia sa şi eu şi voi rămâne prefect până în ultima zi de mandat şi îmi voi face datoria alături de colegii mei”, a afirmat Berbeceanu.

Marţi, liderul PLUS, Dacian Cioloș, sugera că Traian Berbeceanu ar fi luat în calcul pentru a rămâne în funcția de prefect al Capitalei.

Citește și

Cioloș: Am văzut că domnul Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect. Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece

Foto: Facebook Prefectura Bucuresti

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă