Benzema, cerut insistent la națională. După Zidane, un alt fost internațional francez pune presiune pe Deschamps

1 lună in urmă 2

WTA Miami: Sorana Cîrstea - Katrina Scott, marți, 19:00, Digi Sport 2

Liga 2: U Craiova 1948 - Farul Constanța, marți, 19:30, Digi Sport 1

Problema este că atacantul de 33 de ani are interdicție de a mai fi ajunge la prima reprezentativă, din cauza unui scandal mai vechi.

Între timp, după ce Zidane a răbufnit și l-a certat pe Didier Deschamps, un alt fost internațional francez îi cere selecționerului să-l convoace pe Benzema. Fostul mijlocaș Jean Michel Larque (73 de ani),

"Nu-l învinuiesc pe Didier Deschamps pentru ceea ce s-a întâmplat. Pur și simplu, iertarea este parte din societatea noastră și din calitatea umană. Cred că, în ciuda tuturor greutăților pe care a trebuit să le îndure, iertarea probabil l-ar face pe Deschamps să crească", a spus Larque potrivit RMC Sport.

În urmă cu câteva zile, Zidane a fost mai dur decât Larque la adresa fostului său coleg, Didier Deschamps: "Cum să înțelegem că Benzema nu joacă la echipa națională? Nu multă lume înțelege asta".

Karim Benzema, 8 goluri în ultimele 6 meciuri

Karim Benzema (33 de ani) traversează una dintre cele mai bune forme din cariera sa. În ultimul meci, cu Celta Vigo, atacantul a marcat o dublă și a dat o pasă decisivă, iar în ultimele 6 meciuri a înscris 8 goluri.

Benzema este al treilea marcator din La Liga, cu 17 goluri, după Messi (21) și Luis Suarez (18).Karim Benzema are 365 de goluri în cariera sa de fotbalist profesionist și e depășit doar de legendarul Thierry Henry în clasamentul celor mai buni marcatori francezi.

Benzema nu a mai fost chemat la prima reprezentativă a Franţei din 2015, de la povestea care l-a avut ca protagonist pe colegul său, Mathieu Valbuena. Atunci, atacantul a fost acuzat că a vrut să-l escrocheze pe Valbuena într-o afacere de şantaj legată de un sex tape.

Până în 2015, atacantul de la Real Madrid adunase 81 de selecții și 27 de goluri marcate la prima reprezentativă a Franței.

Etichete: didier deschamps , karim benzema , zinedine zidane , jean-michel larque
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă