Benoit Paire, interzis la Jocurile Olimpice din cauza comportamentului nesportiv! Francezul a generat mai multe scandaluri în 2021

2 săptămâni in urmă 14

Benoit Paire (Franța, 35 ATP) a fost aspru pedepsit din cauza comportamentului nesportiv afișat atât pe teren, cât și în afara sa! Federația Franceză de tenis (FFT) a hotărât să îl excludă pe tenismen din delegația pe care o va trimite la Jocurile Olimpice.

Ieșirile în decor ale lui Paire nu rămân nepedepsite, ia jucătorul francez va rata Jocurile Olimpice de la Tokyo! Benoit și-a dat în petic în ultima vreme, generând mai multe scandaluri în timpul meciurilor de tenis.

De asemenea, Benoit Paire a făcut declarații nedemne pentru un sportiv de top! Toate acestea i-au determinat pe reprezentanții FFT să ia o decizie dură, interzicându-l pe tenismen de la Olimpiadă.

Benoit Paire, interzis la Jocurile Olimpice după ce și-a dat în petic la mai multe turnee

Jucătorul de 31 de ani a fost protagonistul unui moment incredibil la turneul de la Buenos Aires, când a înjurat, a scuipat și a făcut non-combat în ultimul game ale duelului cu Francisco Cerundolo. Benoit a explicat de ce are o atitudine total neprofesionistă pe teren: „Vin, iau nişte bani şi plec la următorul turneu. Îmi fac treaba. Ceea ce este surprinzător în circuitul actual e faptul că există multe beneficii de pierdut. Dacă tu câştigi un un turneu ATP 250, nu iei mai mult de 30.000 de dolari.

Eu, cu un bye (n.r. – participare direct în turul secund), am luat 10.000 de fiecare dată, pierzând direct. De ce să te zbaţi ca un nebun pentru a câştiga doar un pic mai mult? Nu are rost să plătesc pe cineva din circuit acum. Sunt singur. Nu am nimic, nici antrenor, nici preparator fizic. Nu sunt antrenat, nici pregătit să joc meciuri tari”.

„Circuitul ATP a devenit putred!”

Benoit Paire a ieșit din nou la rampă după turneul de la Monte Carlo: „Nu îmi pasă deloc că am pierdut, mai am dublul de jucat, iar apoi mă duc acasă. Nu am ce să spun despre meci… tenisul nu mă mai face fericit. Să fiu aici e o tristețe absolută, asta în condițiile în care Monte Carlo e în general unul dintre cele mai tari turnee din circuit.

Nu mă mai interesează nimic, nu îmi vine să lupt. Toți spun că e vorba de Monte Carlo, dar jucăm într-o atmosferă dezolantă. Circuitul ATP a devenit putred, astfel că nu îmi pasă dacă pierd sau câștig, nu mai simt nimic. Am luat 12.000 de euro, am stat într-o cameră drăguță de hotel, apoi mă duc acasă”. 

The post Benoit Paire, interzis la Jocurile Olimpice din cauza comportamentului nesportiv! Francezul a generat mai multe scandaluri în 2021 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă