Benoit Paire a stârnit un scandal în circuitul ATP: "Nu e normal"

1 lună in urmă 1

Liga 2: Viitorul Tg. Jiu - Csikszereda, luni, 19:30, Digi Sport 1

2.Bundesliga: Fortuna Dusseldorf - Bochum, luni, 21:30, Digi Sport 2

Benoit Paire a produs un "cutremur" în circuitul ATP prin ultimele sale declarații. Tenismenul din Hexagon s-a declarat dezamăgit de starea "sportului alb" în contextul pandemiei și a mărturisit că nu este interesat să performeze la turneele la care participă, ci doar să încaseze cecurile care i se cuvin pentru simpla prezență.

Toni Nadal, despre declarațiile lui Benoit Paire: "Nu e normal!"

Toni Nadal a pus la zid atitudinea francezului. Unchiul lui Rafa Nadal consideră că Paire nu trebuia să-și expună public punctul de vedere.

"Ceea ce a spus el nu este corect. Nu ajută tenisul și nici nu se ajută pe sine. De asemenea, acordă puțină valoare efortului. Dacă s-a săturat de situația actuală, ar fi bine să o țină pentru el. Ceea ce nu este normal nu este să lupți", a declarat Toni Nadal, potrivit L'Equipe.

Jucător cu trei titluri ATP în palmares, Paire a uimit pe toată lumea cu "strategia" sa. Francezul a declarat că preferă să piardă în runda inaugurală a unei competiții importante decât să se lupte pentru a câștiga un turneu mai mic, în condițiile în care satisfacțiile financiare sunt aproape la același nivel.

"Vin, iau nişte bani şi plec la următorul turneu. Îmi fac treaba. Ceea ce este surprinzător în circuitul actual e faptul că există multe beneficii de pierdut. Dacă tu câştigi un un turneu ATP 250, nu iei mai mult de 30.000 de dolari. Eu, cu un bye (n.r. - calificare direct în turul doi), am luat 10.000 de fiecare dată, pierzând direct.

De ce să te zbaţi ca un nebun pentru a câştiga doar un pic mai mult? Nu are rost să plătesc pe cineva din circuit acum. Sunt singur. Nu am nimic, nici antrenor, nici preparator fizic. Nu sunt antrenat, nici pregătit să joc meciuri tari", a spus Benoit Paire pentru aceeași sursă citată.

Etichete: toni nadal , benoit paire , declaratii benoit paire , circuitul atp
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă