Benny Adegbuyi, replică devastatoare pentru Daniel Ghiță: „Nu vorbesc despre no name-uri!”

2 luni in urmă 21

Daniel Ghiță a avut cuvinte dure l-a adresa lui Benny Adegbuyi, atât înainte, cât și după ce l-a învins, sâmbătă, pe Badr Hari. Benny a avut o replică acidă la adresa lui Ghiță, pe care îl consideră un „no name”.

„Colosul” Badr Hari a fost învins de kickboxer-ul român Benny Adegbuyi, prin KO, în gala Glory 76. Marocanul nu a mai putut continua meciul, după ce Benny i-a spart nasul cu o dreaptă devastatoare.

Benny Adegbuyi se află pe locul 2 în clasamentul Glory, la categoria grea.

Benny Adegbuyi, replică devastatoare pentru Daniel Ghiță

„Mr. Gentleman” l-a atacat pe Daniel Ghiță, după criticile aduse de acesta. Benny Adegbuyi a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu dorește să vorbească despre ce a spus Daniel Ghiță, pe care îl consideră un „no name”.

„Am văzut declarațiile și, din respect pentru sport și din fair-play-ul pe care m-au învățat bunica și mama mea, aș prefera să nu vorbesc despre no name-uri, despre nimeni”, a declarat Benny Adegbuyi, în cadrul unei conferințe de presă.

The post Benny Adegbuyi, replică devastatoare pentru Daniel Ghiță: „Nu vorbesc despre no name-uri!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă