Benny Adegbuyi este gata să urce din nou în ring! Detalii despre următoarea luptă: „Țintesc să fac un meci de box!” | EXCLUSIV

1 zi in urmă 16

Benny Adegbuyi, unul dintre cei mai în vogă kickboxeri români, a vorbit, în exclusivitate, pentru ProSport, despre următorarea sa luptă.

La finalul anului trecut, Benny Adegbuyi a reușit să-l învingă pe „colosul” Badr Hari, în runda a treia, din gala Glory 76. Marocanul nu a mai putut continua meciul, după ce Benny i-a spart nasul cu o dreaptă devastatoare.

Benny Adegbuyi se află pe locul 2 în clasamentul Glory, la categoria grea.

Benny Adegbuyi, detalii despre următoarea luptă

Kickboxer-ul român susține că este puțin probabil să lupte în gala Glory 78, programată pe 19 iulie, la Rotterdam. Însă, există discuții ca acestuia să-i fie programat un meci în următoarea gală.

În plus, Benny Adegbuyi a dezvăluit faptul că plănuiește să aibă un meci de box într-o gală din România, însă totul depinde de data la care aceasta va avea loc.

„Suntem în discuții. Gala din iulie va fi începutul seriei după pandemie, să-i dea drumul iar la treabă. Noi suntem în discuții probabil pentru următoarea gală, dar încă nu știm adversarul, nu știm nimic. E posibil să nu lupt (n.r. în gala din iulie), dar încă nu e bătut în cuie. 70% nu voi lupta în acea gală. Era vorba ca eu să fiu challenger-ul pentru titlu sau să mai iau un meci preliminar până atunci, tocmai de asta nu știm exact ce se va întâmpla.

E posibil să țintesc să fac un meci de box, în cazul în care va fi în toamnă sau mai târziu o gală. Dacă va fi la sfârșitul verii, nu prea voi mai avea timp și atunci mă voi concentra doar la kickbox”, a declarat Benny Adegbuyi, în exclusivitate, pentru ProSport.

În Glory 78, Badr Hari, fostul adversar al lui Benny, va lupta contra polonezului Arkadiusz Wrzosek (29 de ani/2,01 m/106 kg).

The post Benny Adegbuyi este gata să urce din nou în ring! Detalii despre următoarea luptă: „Țintesc să fac un meci de box!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă