Benny Adegbuyi, așteptat cu tort și șampanie, pe aeroport, după ce l-a învins pe Badr Hari! | VIDEO

2 luni in urmă 36

Benny Adegbuyi a reușit să-l învingă pe „colosul” Badr Hari, în runda a treia, din gala Glory 76. Marocanul nu a mai putut continua meciul, după ce Benny i-a spart nasul cu o dreaptă devastatoare. La revenirea în țară, Benny a fost așteptat de familie, care a avut o surpriză pentru acesta.

Benny Adegbuyi se află pe locul 2 în clasamentul Glory, la categoria grea.

Cel mai probabil, în următorul meci, Benny va lupta contra câștigătorului dintre Rico Verhoeven și Ben Saddik Jamal, pentru titlul mondial.

Benny Adegbuyi, așteptat cu tort și șampanie

Luptătorul român a fost așteptat de familie și de mai mulți fani, pe aeroport, la revenirea sa în România. Familia i-a adus luptătorului șampanie și un tort pe care era scris mesajul: „Benny CHAMP!”.

Benny Adegbuyi este primul luptător român care a reușit să-l învingă pe „colosul” Badr Hari.

Benny Adegbuyi, declarație triumfătoare, după ce l-a învins pe „colosul” Badr Hari

Luptătorul român susține că l-a scos la pensie pe Badr Hari, deși își dorește să nu-și încheie cariera. În plus, Benny a declarat că este dispus să-i ofere un meci de revanșă lui Badr Hari.

„Nu prea am dormit. Mă bucur pentru victorie. Cred că e cea mai răsunătoare victorie a unui român împotriva unui străin, fost campion K1, o legendă vie, mă bucur că am reușit să ridic tricolorul sus.

Când am început kickbox-ul mă uitam la finalele lui, mă trezeam noaptea.

Pot să zic că l-am scos la pensie, dar eu sper să continue, e încă puternic, te poate doborî în orice moment. Întotdeauna acord adversarului o revanșă, vedem în 2021.

Am vorbit foarte puțin cu el după meci, era supărat, știți stilul lui, puțin arogant, dar nu mai contează”, a declarat Benny Adegbuyi, la revenirea în România.

The post Benny Adegbuyi, așteptat cu tort și șampanie, pe aeroport, după ce l-a învins pe Badr Hari! | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă