Benny Adegbuyi a revenit în România! Declarație triumfătoare, după ce l-a învins pe „colosul” Badr Hari: „L-am scos la pensie!”. Ce spune despre un meci de revanșă pentru marocan

2 luni in urmă 44

Benny Adegbuyi a reușit să-l învingă pe „colosul” Badr Hari, în runda a treia, din gala Glory 76. Marocanul nu a mai putut continua meciul, după ce Benny i-a spart nasul cu o dreaptă devastatoare. La revenirea în țară, Benny a avut o declarație triumfătoare, în urma meciului de senzație făcut la Rotterdam.

Benny Adegbuyi se află pe locul 2 în clasamentul Glory, la categoria grea.

Cel mai probabil, în următorul meci, Benny va lupta contra câștigătorului dintre Rico Verhoeven și Ben Saddik Jamal, pentru titlul mondial.

Benny Adegbuyi, declarație triumfătoare, după ce l-a învins pe „colosul” Badr Hari

Luptătorul român susține că l-a scos la pensie pe Badr Hari, deși își dorește să nu-și încheie cariera. În plus, Benny a declarat că este dispus să-i ofere un meci de revanșă lui Badr Hari.

„Nu prea am dormit. Mă bucur pentru victorie. Cred că e cea mai răsunătoare victorie a unui român împotriva unui străin, fost campion K1, o legendă vie, mă bucur că am reușit să ridic tricolorul sus.

Când am început kickbox-ul mă uitam la finalele lui, mă trezeam noaptea.

Pot să zic că l-am scos la pensie, dar eu sper să continue, e încă puternic, te poate doborî în orice moment. Întotdeauna acord adversarului o revanșă, vedem în 2021.

Am vorbit foarte puțin cu el după meci, era supărat, știți stilul lui, puțin arogant, dar nu mai contează”, a declarat Benny Adegbuyi, la revenirea în România.

Benny este de părere că abordarea ofensivă, pe care a avut-o cu Badr Hari, l-a suprins pe luptătorul marocan.

„KO e KO. I-am dat peste nas, român puternic. Pentru asta m-am pregătit, am stat departe de casă atâta vreme. 

Consider că am fost foarte ofensiv, nu am făcut pasul înapoi, am fost foarte puternic și asta l-a surprins, calculele lui erau altele. 

Mi s-a părut dubios arbitrajul, știam că dacă va fi meciul strâns, fiind olandez și fiind o legendă, va fi avantajat el, dar până la urmă am schimbat eu decizia, nu m-am lăsat la mâna lor”, a mai spus Benny Adegbuyi.

The post Benny Adegbuyi a revenit în România! Declarație triumfătoare, după ce l-a învins pe „colosul” Badr Hari: „L-am scos la pensie!”. Ce spune despre un meci de revanșă pentru marocan appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă