Benjamin Van Durmen și Terell Ondaan sunt cele două lovituri pregătite de către Adrian Mutu și Adrian Mititelu jr. la FC U Craiova | EXCLUSIV

2 luni in urmă 41

FC U Craiova se pregătește să semneze, în cel mai scurt timp, cu doi fotbaliști străini: Benjamin Van Durmen și Terell Ondaan.

În urmă cu o zi, Adrian Mititelu jr. a anunțat că va mai transfera doi jucători la FC U Craiova.

ProSport a aflat cine sunt cei doi fotbaliști care se vor alătura lotului antrenat de către Adrian Mutu.

FC U Craiova se pregătește să îi transfere pe Benjamin Van Durmen și Terell Ondaan

Benjamin Van Durmen este un mijlocaș defensiv belgian în vârstă de 24 de ani, care poate evolua atât ca mijlocaș central, cât și ca fundaș central. Acesta măsoară 1.85 metri, provine din academia lui Mouscron și a adunat peste 90 de meciuri la prima echipă, reușind să înscrie și trei goluri.

Cu o cotă de piață de 350 de mii de euro, Benjamin Van Durmen a jucat șapte meciuri pentru Mouscron, în sezonul trecut al primei ligi din Belgia. Anterior, a avut o stagiune mai reușită, cu 24 de meciuri jucate pentru belgieni, în campionat.

Terell Ondaan, olandez cu origini în Guyana, în vârstă de 27 de ani, joacă pe postul de extremă dreapta, dar poate evolua atât pe partea stângă, cât și în centrul ofensivei. Acesta a crescut la Ajax și la AZ Alkmaar, iar în cariera de seniori a evoluat la Telstar, Willem II, Excelsior, PEC Zwolle, Grenoble și NEC Nijmegen.

Olandezul are o cotă de piață de 500 de mii de euro, potrivit Transfermarkt. În sezonul trecut, acesta a reușit să înscrie patru goluri în cele 17 meciuri în care a jucat pentru NEC Nijmegen, în liga a doua olandeză, reușind să promoveze. În prima parte a sezonului, acesta a prins patru meciuri la Grenoble, în liga a doua din Franța, și a reușit să înscrie un gol.

The post Benjamin Van Durmen și Terell Ondaan sunt cele două lovituri pregătite de către Adrian Mutu și Adrian Mititelu jr. la FC U Craiova | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă