Benjamin Mendy, reținut de poliția din Anglia: 4 capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală » Manchester City l-a suspendat

1 lună in urmă 46

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021, 19:41 / Actualizat joi, 26 august 2021 19:45

Benjamin Mendy (27 de ani), fundașul stânga al lui Manchester City, a fost pus sub acuzare cu 4 acuzații de viol și o tentativă de agresiune sexuală.

Benjamin Mendy, fotbalistul-problemă al lui Manchester City, a fost pus sub acuzare pentru patru capete de acuze de viol și unul de agresiune sexuală. Plângerile au fost făcute de trei persoane în vârstă de peste 16 ani, iar evenimentele ar fi avut loc între octombrie 2020 și august 2021.

Benjamin Mendy, în custodia poliției

„Benjamin Mendy, în vârstă de 27 de ani, are patru capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală. Acestea sunt legate de trei persoane de peste 16 ani care au făcut plângere în legătură cu evenimente petrecute între octombrie 2020 și august 2021. 

Mendy a rămas în custodia poliției și va apărea în fața Curții Magistraților din Chester vineri, pe 27 august. Este extrem de important ca procedurile în desfășurare să nu fie perturbate de relatări, comentarii sau informații dezvăluite în mediul online", se arată în comunicatul emis de poliția din Cheshire, conform The Athletic.

 4 capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală » Manchester City l-a suspendat

Benjamin Mendy, campion cu City în sezonul precedent

Manchester City l-a exclus din lot pe Benjamin Mendy

Campioana Angliei a reacționat imediat după comunicatul poliției și l-a suspendat pe Benjamin Mendy, pe durata anchetei.

„Manchester City confirmă că în urma faptului că a fost acuzat astăzi de poliție, Benjamin Mendy a fost suspendat, deoarece se află în așteptarea unei anchete. Această problemă face parte dintr-un proces legal, iar clubul nu poate face mai multe comentarii până când procesul se va încheia”, au transmis cei de la Manchester City. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Premier league: 

Ore decisive pentru Cristiano Ronaldo » Jorge Mendes a obținut acordul lui Juventus și a zburat să perfecteze transferul!

Mărire de salariu drept consolare pentru Harry Kane! Până când dorește Tottenham să îi prelungească contractul

Playtech: ȘOC! Mircea Lucescu face o gălăgie de bani de la Kiev. Ce afacere a explodat în România


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă