Benjamin Mendy, fundașul lui Manchester City, a fost arestat pentru viol! Prima decizie luată de clubul lui Pep Guardiola

1 lună in urmă 25

Internaționalul francez Benjamin Mendy, de la Manchester City, a fost arestat preventiv și va apărea vineri în fața magistraților, acesta fiind acuzat de viol.

Fundașul stânga de la City a fost suspendat de club imediat cum oficialii „cetățenilor” au auzit că fotbalistul lor e acuzat de viol și agresiune sexuală. Internaționalul francez a fost arestat preventiv de poliția din Cheshire, anunță Goal.com.

Într-un comunicat al poliției din Cheshire Constabulary se arată:

„Serviciul de urmărire penală a autorizat Cheshire Constabulary să acuze un bărbat în legătură cu o acuzație de agresiune sexuală. Benjamin Mendy, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzat de patru capete de acuzare de viol și agresiune sexuală. Acuzațiile se referă la trei reclamanți cu vârsta de peste 16 ani și se presupune că ar fi avut loc între octombrie 2020 și august 2021. Mendy a fost arestat preventiv și urmează să fie prezentat Curții Magistraturii din Chester vineri, 27 august. Mendy are dreptul la un proces echitabil”.

Manchester City se apără!

Manchester City se apără și spune că l-a suspendat pe Mendy: „Manchester City confirmă că, după ce a fost acuzat de poliție astăzi, Benjamin Mendy a fost suspendat și se așteaptă finalizarea anchetei. Clubul nu poate face alte comentarii până când procesul nu este finalizat”.

Mendy a făcut parte din echipa națională a Franței în 2018 când a câștigat Campionatul Mondial.

20.000.000 de euro e cota de piață a lui Mendy, potrivit transfermarkt.de

The post Benjamin Mendy, fundașul lui Manchester City, a fost arestat pentru viol! Prima decizie luată de clubul lui Pep Guardiola appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă