Benjamin Mendy, alte două acuzații de viol: a ajuns la 6! Campionul mondial, aflat în închisoare, are mari probleme

1 săptămână in urmă 33

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Campionul mondial a fost citat pentru a se prezenta miercuri la Tribunalul din Stockport. Mendy, care se află în arest încă de la finalul verii cel puțin până la 24 ianuarie 2022, atunci când va începe procesul, se confruntă acum cu șase acuzații de viol și unul pentru agresiune sexuală, susține BBC.

Acuzațiile au venit ca urmare a unor reclamații făcute de patru victime, toate cu vârsta de peste 16 ani iar despre fapte se bănuiește că ar fi fost comise în perioada octombrie 2020-august 2021.

Internaționalul francez se află la Manchester City din 2017, când a fost adus de la Monaco pentru suma de aproximativ 62.000.000 de euro.

Benjamin Mendy rămâne în închisoare, după ce i-a fost respinsă a treia cerere de eiberare pe cauțiune

Reprezentanții legali ai francezului s-au prezentat de două ori în fața magistraților pentru a-l elibera pe cauțiune, dar au fost refuzați. Potrivit publicației britanice Manchester Evening News, luni a avut loc o nouă înfățisare, în care avocații lui Mendy au făcut același lucru, iar rezultatul a fost identic. 

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Fundașul lateral nu a fost prezent în sala de judecată. Acum aproximativ o lună, el a fost anunțat că va rămâne în închisoare cel puțin până la 24 ianuarie 2022, atunci când va începe procesul. Până acum, campionul mondial a negat categoric toate acuzațiile.

Etichete: manchester city , benjamin mendy , benjamin mendy manchester city , benjamin mendy acuzatii viol
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă