Benjamin Mendy a scăpat temporar de închisoare, dar nu oricum. Condițiile clare impuse de autorități

2 săptămâni in urmă 11

  • Finala WTA Melbourne: Simona Halep - Veronika Kudermetova, duminică, 08:00, Digi Sport 2

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Campionul mondial va fi în libertate până la 24 ianuarie, dată la care va fi audiat din nou în procesul în care este acuzat de viol și agresiune sexuală. Totuși, până atunci, el va trebui să se supună unor reguli clare impuse de autoritățile britanice. 

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Benjamin Mendy trebuie să respecte niște reguli clare în libertate

Potrivit presei franceze, în această perioadă Mendy nu va avea voie să părăsească domiciliul său din Manchester și trebuie să predea pașaportul său autorităților. Mai mult, fundașul nu are voie să intre în orice fel de contact cu niciuna dintre femeile care i-au făcut plângere penală. 

De asemenea, Mendy este obligat să participe la înfățișarea ce va avea loc pe 24 ianuarie. În cazul în care încalcă vreuna din aceste condiții, el se va întoarce imediat în închisoarea Strangeways, una dintre cele mai dure din Marea Britanie. 

Galerie Foto

Benjamin Mendy înfruntă șapte capete de acuzare

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Benjamin Mendy este în arest din august 2021, fiind acuzat că a violat și agresat sexual cinci femei, între octombrie 2020 și august 2021.

Procesul trebuia să aibă loc în luna ianuarie, dar a fost amânat pentru 27 iunie, potrivit BBC. Eliberarea pe cauțiune este valabilă până pe 24 ianuarie, când Benjamin Mendy va fi audiat din nou.

Pe 22 decembrie 2021, fotbalistul francez a fost înștiințat că a fost depusă o nouă plângere împotriva sa, iar în total s-au adunat șapte capete de acuzare pentru viol şi un cap de acuzare de agresiune sexuală.

Înainte de Crăciun, autoritățile engleze au luat hotărârea de a-l muta pe Benjamin Mendy de la Altcourse la Strangeways, o închisoare de maximă Securitate din Manchester.

Etichete: manchester city , proces , inchisoare , cautiune , benjamin mendy

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă