Benfica Lisabona este dispusă să plătească Barcelonei 10 milioane de euro pentru fundașul Samuel Umtiti!

2 luni in urmă 27

Benfica Lisabona este gata să ofere până la 10 milioane de euro pentru transferul francezului Samuel Umtiti, de la FC Barcelona.

Fotbalistul de 27 de ani este convins acum că o schimbare de peisaj este benefică pentru cariera sa de jucător.

Samuel Umtiti ar putea fi transferat de Benfica Lisabona de la FC Barcelona

Conform reputatului jurnalist turc Ekrem Konur, Benfica Lisabona este dispusă să îl transfere pe francezul Samuel Umtiti, căruia Barcelona încearcă de ceva timp, cu disperare, să îi găsească o echipă.

Konur susține că Jorge Jesus a cerut conducerii clubului din Lisabona să transfere un alt fundaș central de picior stâng, deoarece accidentarea de durată a lui Jan Vertonghen îi lasă antrenorului foarte puțin spațiu de manevră în formula 3-4-3 pe care vrea să o folosească la lusitani.

Astfel, conform aceleiași surse, Benfica ar fi dispusă să facă o ofertă de 10 milioane de euro pentru Umtiti.

Trebuie amintit faptul că fostul star al lui Lyon a fost fluierat de proprii suporteri la Trofeul amical Joan Gamper, disputat împotriva lui Juventus.

Umtiti a fost supărat de tratamentul primit din partea fanilor Barcelonei și totul pare să indice că acesta a fost factorul decisiv pentru ca jucătorul să fie convins că în acest moment cea mai benefică pentru el ar fi o schimbare de peisaj.

Cu un contract valabil până în iunie 2023, Umtiti are la Barcelona un salariu uriaș, de aproximativ opt milioane de euro, net, pe sezon.

The post Benfica Lisabona este dispusă să plătească Barcelonei 10 milioane de euro pentru fundașul Samuel Umtiti! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă