Bendeac a sărit să se bată cu Gabi Tamaș: „El i-a răspuns urât și mi-am dat și eu tricoul jos”

4 săptămâni in urmă 27

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021, 20:30

Mihai Bendeac (38 de ani) a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia. Actorul a dezvăluit un episod în care a fost la un pas de bătaie cu Gabi Tamaș (37) într-un club din Centrul Vechi, amândoi fiind sub influența băuturilor alcoolice

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Mihai, e adevărată întâmplarea cu Gabi Tamaș când erați la un pas să vă luați la bătaie?

- Nu i-aș face față. Dar eram într-o stare foarte nasoală! Era cinci dimineața, eram în Centrul Vechi, în "Vintage". Eu mă îmbătasem foarte tare, el se îmbătase foarte tare și știu că la un moment dat și-a dat tricoul jos și-a zis: "Hai să ne batem!".

- Așa, din senin?

- Nu-mi aduc aminte. Cred că eram cu o fată, o colegă, care i-a spus ceva, el i-a răspuns urât și atunci mi-am dat și eu tricoul jos. Era o diferență între cum arăta Gabi Tamaș și cum arătam eu. Ha, ha, ha! Au intervenit bodyguarzii și ne-am despărțit amiabil până la urmă.

- În seara aia ați făcut și concursul de băut?

- Nu a fost neapărat un concurs. Pe mine m-a fascinat... Eu când ies beau foarte mult. Beau mult, mult. Adică, într-o seară am numărat și am băut 38 de shoturi. Ăla a fost un record filmat. Atunci am băut și eu tot shoturi.

- Ai băut mai mult ca Tamaș?

- Cât beam eu 2 shoturi, Tamaș bea 10. Adică era... Am zic, vezi domne, ce înseamnă totuși profesionistul! Un mare profesionist. Un mare profesionist! Ha, ha, ha! Și la băutură, și la fotbal.

Gabi Tamaș, escapade bahice în Centrul Vechi pe vremea când juca la FCSB

Gabi Tamaş a ieșit în decor, în Centrul Vechi, și într-un episod filmat în noiembrie 2016. Imaginile îl arătau pe Tamaș într-un duel amical corp la corp cu un cunoscut care încerca să îl scoată din club. Respectivul s-a chinuit cam 30 de minute să îl scoată din club pe Tamaş, dar fundaşul a încercat să intre din nou şi să continue petrecerea.

Un tip mai solid s-a chinuit vreo jumătate de oră să-l scoată din club. La un moment dat a reușit, dar Tamaș o ținea pe-a lui, că vrea înapoi, să se distreze. Prietenul lui Tamaș stătea în ușă, să-i blocheze intrarea, iar Tamaș tot încerca să treacă de el. A apelat la tot felul de strategii: și-a aruncat geaca pe jos, a aruncat cu telefonul etc. Până la urmă, tipul a cedat și l-a lăsat să intre înapoi în club
martor la incident

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Florin Prunea a fost oprit de poliție și a rămăs fără carnet: „Am suflat, n-am opus rezistență, m-au dus la IML”

VIDEO. Dan Negru i-a dezvăluit lui Ioanițoaia: „Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu... N-a vrut să știe lumea”

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă