Ben Oni Ardelean: ”Vlad Voiculescu trebuie să plece imediat din funcția de ministru al Sănătății”

1 lună in urmă 24

Ben Oni ArdeleanBen Oni Ardelean

Ben Oni Ardelean - vicepreședintele PNL este consecvent opiniei sale potrivită căreia ministrul Sănătății trebuie să demisioneze sau să fie demis, după evacuarea cu scandal a pacienților de la Foișor. El a precizat că luni dimineață va cere oficial în demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, în cadrul Biroului Executiv al liberalilor.

DUMINICĂ, 11 APRILIE 2021, 23:38

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„Eu ceea ce vreau să spun, că de 30 de ani în România așa ceva nu s-a întâmplat, ceea ce s-a întâmplat astăzi. Este o premieră în istoria guvernamentală, adică să iasă premierul și în același timp un ministru să vorbească peste el, dându-i flit până la urma urmei premierului. Eu nu cred că o astfel de procedură managerială, să nu-i spun guvernamentală, că deja mi se pare mult prea mult, trebuie să rămână trecută cu vederea.

În al doilea rând, eu ceea ce cred este că domnul Voiculescu face intenționat chestiunile respective. Eu nu cred în coincidențe, nu cred în chestiuni care se întâmplă așa peste noapte, nu cred că mulțimea aceea de consilieri onorifici, pe care domnia sa îi are și care ar trebui să îl informeze zi și noapte ce se întâmplă în jurul său, sunt atât de paraleli cu lumea înconjurătoare. Eu cred că aceștia chiar trebuiau să îl informeze.

Părerea mea este că ceea ce s-a întâmplat vineri noaptea este de noaptea minții, că acest ministru trebuie să plece imediat din funcție, că dorința sa, pe care a avut-o permanent e să își facă imagine pe Facebook și să pozeze peste tot ca salvatorul universului... nu îl prinde deloc”, a declarat Ben Oni Ardelean.

Întrebat dacă în ședința de luni o să ceară oficial demisia lui Vlad Voiculescu, vicepreședintele PNL a declarat: „Mâine dimineață, am declarat chestiunea respectivă. Eu cred că premierul trebuie automat să îl demită. Chiar dacă acesta nu va vrea de bună voie să plece, trebuie să îl demită, tocmai pentru a arăta domnul Cîțu că într-adevăr este un premier care conduce România și nu este doar pus acolo de unii și de alții ca să managerieze conflictele din universul acesta românesc”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă