Bella Santiago, adevărul despre Românii au talent. Cine a ajutat-o să ajungă acolo și ce gest senzațional a făcut Smiley pentru ea

2 săptămâni in urmă 1

Frumoasa Bella Santiago este una dintre cele mai bune voci din România. Ea vine din Filipine și viața i s-a schimbat total de când trăiește aici. Bella Santiago a fost invitată la emisiunea ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV, unde a povestit despre copilărie, despre cum a ajuns in România si cum s-a inscris la preselecțiile Românii au Talent, unde a ajuns până în finală. Mai mult decât atât, ea a spus și ce rol a avut Smiley în cariera sa artistică.

Bella Santiago, adevărul despre Românii au talent

Bella Santiago a vorbit despre copilăria ei, declarând că a fost o adevărată ”Cenușăreasa”.

”Copilaria mea nu afost usoara, stateam la bunici, eu stateam mai mult acasa, nu prea aveam timp sa ma joc afara cu copiii. Matusile mele zic ca sunt Cenusareasa, ca faceam curatenie si că acum am ajuns sa cant. Am cantat de la vârsta de 3 ani, stateam la masa cu matura in mana pe post de microfon. Cantam in sufragerie si niste vecini arucau cu piatra, strigandu-mi sa tac. Visam sa ajung cantareata, i-am zis mamei ca si eu voi pe scena sa cant si așa s-a întâmplat”, a spus Bella Santiago, care a povestit și cum a ajuns în România și la Românii au Talent.

”Am ajuns in Romania intr-o vacanta de o saptamana, ca aveam multi prieteni, care m-au incurajat sa vin aici. Am ajuns aici si am ajuns la preselectii la Romanii au talent. Am trecut de preselectii, am ajuns la semifinala, apoi in finala. Smiley m-a ajutat, am fost intrebata daca vreau sa semnez un contract aici”, a mărturisit Bella Santiago.

Fiica ei vorbeste mult mai bine romaneste

Bella Santiago spune că este plecată de acasă, din Filipine, de la vârsta de 19 ani. Aceasta a muncit ca să-și ajute mama. Bella Santiago a rămas fără tată de la vârsta de trei ani. Ea are o fiică în vârstă de 10 ani, care acum locuiește cu ea în România.

”De la 19 ani sunt plecata de acasa, o ajut pe mama mea, ca nu am tata de la varsta de 1 an. Veneam acasa la un an sau doi. Famlia mea m-a sustinut si e fericită ca fac face ceea ce-mi doresc. Fiica mea a ramas in Filipine cu mama, a fost foarte greu în perioada aceea, ca am stat 2 ani aici fara fiica mea, dar am zis ca daca tot sunt aici, sa ajnga si ea aici. Si a ajuns, si este foarte fericita. S-a adaptat foarte bine si vorbeste romaneste mai bine decât mine, ma corecteaza mereu.

Acum are 10 ani, de doi ani e in Romania. Am luat-o si la concerte cu mine, e foarte mandra. Ii place si ei sa cante. Am intrebat o daca vrea sa fie cantareata si a zis ca vrea sa fie arhitect. Sunt foarte fericita, am un sot foarte intelegator, este la restuarantul nostru. Am stat la restaurant, eu serveam, el gatea, merg eu la delivery sau merge el la delivery. Cand a inceput pandemia am sesizat ca am noroc cu restuarantul, ca am de munca totusi”, a mai povestit Bella Santiago.

The post Bella Santiago, adevărul despre Românii au talent. Cine a ajutat-o să ajungă acolo și ce gest senzațional a făcut Smiley pentru ea appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă