Belgia va încheia anul pe primul loc în clasamentul FIFA

1 săptămână in urmă 12

Naţionala pregătită de Roberto Martinez domină fără întrerupere ierarhia Federaţiei internaţionale din septembrie 2018, iar acum risca să fie detronată de cvintupla campioană mondială Brazilia, aflată pe locul secund, la o diferenţă foarte mică de puncte.

Belgia va încheia anul pe primul loc în clasamentul FIFA

Pentru a fi sigură că rămâne în fotoliul de lider până la sfârşitul anului, Belgia trebuia să învingă Ţara Galilor, marţi seara la Cardiff, dar acest lucru nu s-a întâmplat, meciul din preliminariile CM 2022 încheindu-se la egalitate, 1-1.

Brazilia putea profita de acest rezultat pentru a-i detrona pe belgieni, însă Selecao a obţinut la rândul ei doar o remiză în partida cu Argentina, scor 0-0, disputată la San Juan, astfel că rocada în fruntea clasamentului FIFA nu se va mai produce.

Belgia va păstra astfel primul loc în această ierarhie cel puţin până la sfârşitul lunii ianuarie, când sunt programate următoarele meciuri interţări din America de Sud.

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

FIFA va da publicităţii noul său clasament pe naţiuni în data de 25 noiembrie.

Agerpres

VIDEO Belgia a remizat cu Țara Galilor în ultimul meci din preliminariile CM 2022

Etichete: belgia , clasamentul fifa , preliminariile cm 2022

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă