Becali: "Și la 90 de ani, tot eu conduc tot, tot eu fac echipa!" Răspunsul lui Dinu Todoran a venit după câteva zile

2 luni in urmă 19

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Dinu Todoran: "Eu sunt antrenorul echipei, nu cum s-a vehiculat"

"Trebuie să ne aşteptăm la orice la fiecare meci. Eu sunt antrenorul echipei, nu cum s-a vehiculat că face domnul Gigi Becali echipa sau antrenamentele. Eu trebuie să aduc echipa la ora jocului să fie din toate punctele de vedere la un nivel ca domnul Becali să fie mulţumit de felul în care arătăm. Asta este cel mai important. Sunt multe lucruri care nu sunt adevărate şi care se spun la televizor dar pe mine nu mă afectează, e opinia lor. La FCSB tot timpul va fi presiune, ştiam că presiunea rezultatelor va fi pentru că este cea mai puternică echipă", a afirmat Todoran.

Înaintea meciului UTA - FCSB, scor 1-1, din etapa trecută, patronul Gigi Becali afirmase că el va face echipa până la 90 de ani, iar în timpul meciului, în minutul 34, Todoran a efectuat nu mai puţin de trei schimbări în formula de start, când formaţia sa era condusă cu 1-0.

Dinu Todoran a precizat că pentru partida cu Gaz Metan Mediaş, de duminică, va mai opera nişte schimbări şi că este posibil să mai apară şi jucători noi în lotul său: "Vor fi schimbări în echipă, avem un lot valoros şi cei care intră trebuie să demonstreze că pot face faţă cerinţelor. E posibil să mai apară jucători de valoare. E Messi liber (n.r. - râde). Jucătorii de valoare sunt bine veniţi la noi".

  • FCSB o va întâlni, duminică, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pe Gaz Metan Mediaş, într-o partidă din cadrul etapei a 4-a a Ligii 1.

"Eu nu mai am putere, îmi voi vedea de familia mea, veți vorbi cu alții tineri, eu am 64 de ani. Până mor eu, conduc eu tot. Dar asta nu înseamnă că voi mai vorbi eu. Dar și la 90 de ani, tot eu conduc tot, tot eu fac echipa", spunea Gigi Becali, la Realitatea Sportiva, ]n urmă cu o săptămână

Etichete: gigi becali , dinu todoran
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă