Becali schimbă tactica în cazul lui Tănase: „Mai bine că nu a prelungit contractul!” » Ce calcule a făcut Gigi

1 lună in urmă 1

Omul de afaceri a cerut 5 milioane de euro pentru atacantul de la FCSB, folosit în ultima perioada și la mijloc, dar acum spune că l-ar ține până la finalul contractului, care expiră în vara lui 2023.

Gigi Becali: „Florin Tănase e cel mai important jucător de la FCSB”

„Ce problemă să fie cu Tănase? Nu vreau să mai prelungească. Mai are un an de contract, aproape de doi ani. Ce nevoie am ca Tănase să prelungească? I-am propus acum vreo 6 luni și mai bine că nu a vrut.

Eu vreau 5 milioane de euro pe el, iar acum am oferte de 4 milioane. Când i-am propus prelungirea, îi puneam o clauză de reziliere de 3 milioane de euro. Și dacă era așa, acum pleca. Așa, nu mai poate pleca. O să iau banii pe Tănase, sigur. Eu am nevoie de el acum. Ne descurcăm fără orice jucător din echipă, n-a fost Coman, am câștigat. Când nu e Tănase, noi avem o problemă. E cel mai important jucător al nostru!

Există și varianta ca el să plece în Statele Unite, dar nu pleacă fără 5 milioane de euro! Nu am nevoie... Tănase nu e un jucător pe care să cer mulți bani. Mai bine îl țin un an sau un an și jumătate. El, jucând, îmi produce mai mulți bani. Cu Tănase câștig campionatul, mă duc în Liga Campionilor și iau 30 de milioane de euro. Prestația lui îmi produce mai mult de 5 milioane de euro. Nu are rost să-l vând, sumt om de afaceri”, a spus Becali la Pro X.

3.000.000 de euroeste cota lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt

16 goluriși 3 pase de gol are Tănase în Liga 1, în 21 de meciuri

VIDEO Dacian Varga face o comparație între CFR Cluj și FCSB: „Pe mâna lor merg!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

România U21, sabotată de FCSB?! Avertisment pentru Adrian Mutu înainte de Euro: „Ne interesează campionatul!”Gigi Becali reacționează după dezvăluirile GSP: „Trebuie să vină un privat, dar cine e idiot să se asocieze cu CSA?” » Cum poate pune mâna pe marca Steaua

Tatăl fetiței moarte în accidentul din cartierul Andronache: „Nu a pierdut controlul.„ Ce spune bărbatul că s-ar fi întâmplat

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Arestat din cauza Nadiei Comăneci. Ce a pățit artistul celebru de la noi...
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă