Becali renunță la Steaua?! „Mi-a zis: «Brandul e mare, nu pot să fac ce vreau eu». El putea să fie în continuare patron”

1 lună in urmă 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021, 09:08 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 09:27

Victor Pițurcă a analizat disputa dintre FCSB și Clubul Sportiv al Armatei pentru marca, numele și palmaresul Stelei și i-a explicat lui Gigi Becali unde a greșit.

Fost antrenor la formația lui Becali și un apropiat al proiectului CSA Steaua, Pițurcă este de părere că latifundiarul din Pipera a greșit în privința relației cu suporterii și că nu ar mai ifi nteresat de numele „Steaua”.

Victor Pițurcă: „FCSB e FCSB, Steaua e Steaua!”

„FSCB-ul e FCSB, iar Steaua este Steaua. Ce război? Nu mai e niciun război! Şi în discuţia pe care am avut-o cu el mi-a spus: «Băi, Piţi, eu vorbesc, dar eu sunt mulţumit cu echipa care o am eu. Steaua este altceva, brandul e mare, nu pot să fac ce vreau eu. Aveam probleme, nu eram liniştit».

El putea în continuare să fie patronul Stelei, dar când eşti patronul Stelei e cu totul altceva. Nu mai e echipa ta, e echipa suporterilor! Eu cred că îi este bine lui aşa cum este.

Gigi declară că vrea să joace în Ghencea, că a făcut el, dar eu sunt convins că nu-şi doreşte să joace acolo. Pentru ce să joace când are stadionul mare (n.r- Arena Naţională)? ”, a declarat Victor Pițurcă pentru as.ro.

În România, nu ştiu cu ce echipă aş putea să am un obiectiv. Este Steaua Bucureşti care probabil că va reveni în primul eşalon, atunci vom vedea dacă va fi nevoie de mine, cu siguranţă mă voi implica. Este singurul club unde mă voi implic 
– Victor Pițurcă

VIDEO  Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri despre FCSB - CSA Steaua:

FCSB 2 și CSA Steaua fac din nou rocada în Liga 3! Ce vedete a trimis Becali la meciul cu Tunari

Gigi Becali, atacat de Cornel Dinu după „bătălia stelelor”: „E legat de răutatea care ne caracterizează”

Playtech: Au fost mereu rivale, dar abia acum s-a aflat ASTA! Războiul divelor între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Declarații BOMBĂ


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă