Becali recunoaște că a luat țeapă: „M-am ars! Mi s-a părut dubios de la început”

3 săptămâni in urmă 29

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021, 17:03 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 17:17

Gigi Becali, patronul FCSB, nu l-a uitat pe Bogdan Planic (29 de ani, fundaș central), sârbul care a rupt contractul cu roș-albaștrii anul trecut, nemulțumit de reducerea salarială care i-a fost impusă la începutul pandemiei.

„Voi schimba strategia. De acum o să vedeți la FCSB că voi transfera doar jucatori cu caracter. M-am ars cu unul ca Planic și nu au ce să caute la echipă mercenari. Planic mi s-a părut dubios de la început. Am mirosit încă din primele zile că ceva nu este în regulă la el. Pui suflet la echipa pentru care joci și îl înțelegi și pe patron când are unele probleme, atunci Gigi Becali te așteaptă cu brațele deschise”, a declarat Becali pentru ProSport.

De asemenea, Becali anunță că va mări salariile a doi jucători din lotul actual, fără încă să le ofere numele.

„Am doi jucatori în vizor pentru mărirea de salariu. Nu vă dau numele lor acum. Dar Gigi Becali, când vede niște lucruri bune, știe să și le răsplătească. Ai fost om cu mine, atunci și eu sunt om cu tine”, a mai spus omul de afaceri pentru sursa citată.

Bogdan Planic, din septembrie 2020 la Maccabi Haifa

Până să ajungă la Maccabi, toate echipele au evitat să semneze cu Planic, de teama procesului cu Becali, unul de pe urma căruia Gigi solicita 10 milioane de euro despăgubiri.

Finanțatorul roș-albaștrilor a susținut că fundașul central a fugit fără accept de la echipă, deși mai era legat de FCSB până la 30 iunie 2021, conform unei clauze care îi permitea clubului să extindă în vara lui 2020 colaborarea cu încă un an. Echipa din Israel a riscat, iar presa locală susține că litigiul fotbalistului cu FCSB a fost stins.

Planic a „rupt-o” cu FCSB în martie 2020, când a refuzat diminuarea salariului

Planic a „rupt-o” cu FCSB în martie 2020, când a refuzat diminuarea salariului

300.000 de euroa plătit FCSB în 2017, când l-a cumpărat pe Planic de la Vojvodina. Înainte să intre în conflictul cu jucătorul, Becali avusese oferte de un milion de euro pentru fundașul central, dar a refuzat să-l vândă

Marius Croitoru, după înfrângerea cu FCSB: „Jocul nu-mi dă speranțe”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, mesaj pentru Toni Petrea » Ce se întâmplă dacă ratează titlul + Formația din play-off de care se teme

Gigi Becali s-a sucit și impune în primul „11” un jucător pe care-l exilase: „Ăsta va fi ordinul! Trebuie să fie titular”

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă