Becali reacționează după anunțul lui Mustață: „Nenea Gică să arate că are 10 milioane. Iau toți jucătorii și plec la o echipă din Liga 1.

1 săptămână in urmă 8

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021, 12:00 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 12:06

Supărați din cauza plecării lui Edi Iordănescu, fanii FCSB sunt gata să cumpere echipa de la Gigi Becali, care este dispus să vândă clubul fără jucători pentru 10 milioane de euro.

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a dezvăluit marți seară care este planul suporterilor pentru a prelua echipa și că fanii au discutat cu cineva pentru a cumpărat echipa.

 „Prefer să fac reclame 20 de ani!”

FCSB

Antrenorul care refuză categoric o eventuală colaborare cu Gigi Becali: „Prefer să fac reclame 20 de ani!”

Gigi Becali, gata să vândă FCSB: „Iau jucătorii și mă duc la altă echipă din Liga 1”

După anunțul lui Gheorghe Mustață, Becali a spus că este gata să renunțe la FCSB și că s-ar muta, cu tot cu jucători, la o altă echipă din Liga 1.

Așa a spus Mustață? Foarte bine! Gata, tată! Chiar că m-am ambiționat să le dau echipa. A venit timpul ca nenea Gică să treacă la treabă și la fapte, că din gură se pricepe foarte bine să dea. Văd că e prezent peste tot de când a venit din pușcărie.

Rămâne valabil tot ce am vorbit cu el la telefon. Să vină cu investitorul ăla minune, pe care v-a zis că l-a găsit peste noapte, și să îmi facă dovada că are banii pentru vânzarea echipei. Nu știu, le dă afaceristul ăla banii, pun ei bani ca ăia de la Dinamo, nu mă interesează. Să-mi facă dovada că au 10 milioane de euro.

Îi transmit să-și găsească cât mai repede și alți jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar și toți juniorii. Reține nene Gică, toți juniori. Și plecăm la o altă echipă. 

Eu nu sunt atât de nebun ca Adrian Mititelu ca să mă duc și să încep din nou din Liga 4. Mă voi duce la o echipă din Liga 1. O să aflați despre ce echipă este vorba, dacă Mustață se ține de cuvânt și vine cu banii ca să-i vând FCSB.  Dar să vină mai repede, că nu vreau să treacă perioada de transferuri. Eu vreau în iarna asta să mă mut la o altă echipă și să le vând lor FCSB. Dar vreau să apuc perioada de transferuri să mă pot muta la echipa aia. 

Fii atent, Mustață. Ai vorbit public și ai spus că ai găsit pe cineva și într-o lună luați echipa de la mine. Vă aștept să treceți la fapte, a spus Becali, citat de Prosport.

VIDEO FCSB, primul antrenament sub comanda lui Toni Petrea

Citește mai multe știri despre FCSB: 

MM Stoica s-a dus la rivali! „Transfer-surpriză” pentru managerul FCSB: „Am acceptat fără ezitare” » Debutează în această seară

Anamaria Prodan le propune italienilor un nume de la FCSB: „E mai bun decât Dennis Man!”

Playtech: ȘOC! Cauza morții lui Dan Țandea s-a aflat. Ce au descoperit medicii la necropsie


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă