Becali în război cu toată lumea pentru noul stadion al FCSB-ului: „Cine îți permite să facă asta are dosar penal”

2 luni in urmă 1

FCSB a făcut cerere pentru a folosi arena modernizată pentru Campionatul European, iar Gigi Becali i-a criticat pe oficialii Federației Române de Rugby și pe fanii rugby-ului, care au făcut mai multe proteste și care cer ca stadionul fie folosit doar pentru acest sport.

„Am văzut că ăsta de la rugby (n.r. Alin Petrache, președintele Federației) vrea să readucă stadionul pentru rugby. Cum să readucă stadionul? A fost făcut cu destinația fotbal. E teren de fotbal. Dacă statul și investește o sumă de bani pentru fotbal, tu spui că nu dai voie? În România nu se ține cont de lege”, a spus Becali la Pro X.

Caracteristici Arcul de Triumf

locuri: 8.207pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP. Costul lucrărilor este de 24 de milioane de euro

Gigi Becali: „CSA Steaua trebuie să plătească pentru a juca pe Ghencea”

În plus, Becali lasă să înțeleagă că nu și-a luat gândul nici de la stadionul Steaua și spune că cei de la CSA Steaua vor fi obligați să plătească pentru a-l putea folosi.

„CSA trebuie să plătească pentru a juca pe Ghencea. Că e din bani publici făcut. Dacă cei de la CSA nu plătesc, atunci o să îi ia Curtea de Conturi. Nu au cum să nu plătească. Nu le permite legea. Cine își permite să facă asta o să aibă dosar penal!”, a adăugat Becali.

Caracteristici stadion Steaua:

capacitate: 31.254 de locuri;suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

VIDEO Imagini senzaționale cu noua arenă din Ghencea, cu luminile aprinse

Citește mai multe știri despre FCSB:

VIDEO Imagini senzaționale cu noua arenă din Ghencea, cu luminile aprinseGigi Becali reacționează după dezvăluirile GSP: „Trebuie să vină un privat, dar cine e idiot să se asocieze cu CSA?” » Cum poate pune mâna pe marca Steaua

Tatăl fetiței moarte în accidentul din cartierul Andronache: „Nu a pierdut controlul.„ Ce spune bărbatul că s-ar fi întâmplat

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Ce a făcut Ioana Băsescu imediat după ce a aflat că a fost condamnată. E șocant: 'Plânge de atunci'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă