Becali i-a dat din nou mesaj lui Edi Iordănescu. Răspunsul celui care a fost determinat să plece de la FCSB

1 săptămână in urmă 8

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Patronul roş-albaştrilor l-a făcut praf pe fostul antrenor al echipei, chiar dacă nu a folosit cuvinte jignitoare. Dar el nu se simte vinovat, motiv pentru care nu are nicio problemă să încerce în continuare să discute cu Edi, chiar dacă doar prin mesaje. 

Gigi Becali spune că i-a dat mesaj lui Edi Iordănescu, sâmbătă, pe 20 noiembrie 

Recent, Anghel Iordănescu a declarat la Digi Sport că n-a mai vorbit cu Becali şi că o va face doar dacă îl sună "pentru că sunt o personaă bine crescută şi răspund la telefon".

"A zis că nu vrea să-mi pronunţe numele numele, să nu-mi mai pronunţe numele. Care e problema? Nu am nicio problemă. Nu m-am certat cu nimeni, nu am jignit pe nimeni. Chiar şi cu Edi, eu nu i-am spus să plece. Am zis ce am crezut eu. Chiar i-am dat mesaj lui Edi alaltăieri (n.r. sâmbătă, 20 noiembrie) şi mi-a răspuns şi el 'hai, domne, să terminăm cu toate astea'.

Şi nu mai vorbesc despre el. Mama lui e cu mine în biserică, sora lui, Maria, e cu mine în biserică. Acum este şi ăsta micu', Andrei (n.r. unul dintre fraţii lui Edi). Dar să vedem dacă este cu mine în biserică pentru că nu e, aşa, că spui. Trebuie să fii frate întru-Domnul ca să fii cu mine în biserică".

Anghel Iordănescu refuză să-i mai pronunțe numele lui Gigi Becali: "El e mare, tare". Când a înțeles că Edi va părăsi FCSB

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

Joia trecută, fostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat la Fotbal Club că în acest moment relaţiile cu Gigi Becali sunt reci. Intervenţia sa la emisiunea Fotbal Club a fost în contextul discuţiilor legate de o posibilă fuziune între FCSB şi CSA Steaua dacă Gigi Becali va pleca la altă formaţie.

"Deocamdată, există FCSB, cu un patron mare, tare, puternic, nici nu mai vreau să-i pronunț numele până îmi trece supărarea, sau până mă sună că văd că nici nu mă mai sună!

Dacă mă sună, răspund, pentru că sunt un om educat. Trebuie să lămuresc: am știut de vineri ceea ce se va întâmpla, decizia a fost luată duminică, nu i-am spus juniorului despre discuția asta", a declarat Iordănescu senior.

Rezumat Video al meciului FCSB-FC Botoşani 3-1

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , anghel iordanescu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă