Becali este omul care tine in viata fotbalul din Romania! Discurs SENZATIONAL dupa retragerea patronului de la FCSB din viata publica

1 lună in urmă 39

Gigi Becali s-a retras din viata publica in urma cu cateva saptamani. 

Ciprian Marica a declarat ca ii simte lipsa patronului de la FCSB, pe care il considera o piesa importanta in mentinerea atentiei oamenilor indreptata spre fotbal. 

"Fotbalul din Romania e trist. Gigi Becali avea un rol important, asa cum Dinamo are nevoie de Steaua, Steaua are nevoie de Dinamo. Daca dispare Dinamo, va fi un gol fantastic ramas acolo. Oamenii nu inteleg cata nevoie e de aceasta rivalitate, de aceasta concurenta care sa existe. 

Gigi Becali era un pion important in mentinerea atentiei oamenilor pentru sport si pentru fotbal. M-a surprins, dar totodata era de asteptat ca va obosi, pentru ca era cel mai mediatizat om din fotbal si omul care tine in viata fotbalul romanesc.

El a reusit cam cele mai mari transferuri, el a facut cele mai mari transferuri de la Viitorul, nu stiu unde era Viitorul fara Becali, Botosani, Astra", a declarat Ciprian Marica, potrivit Telekom Sport.

Desi a spus ca nu se va mai implica si nu va mai vorbi despre echipa, Gigi Becali a oferit marti mai multe detalii cu privire la ofertele pe care le are pentru jucatorii de la FCSB. Detalii AICI.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă