Becali din Ștefan cel Mare

3 săptămâni in urmă 23

Articol de - Publicat luni, 27 decembrie 2021, 18:16 / Actualizat luni, 27 decembrie 2021 18:16

Rednic e protejat de suporteri chiar și atunci când rezultatele nu îl ajută deloc

Cu toții îl criticăm pe Becali atunci când el alege transferuri, schimbări în timpul meciurilor. Își bate joc de fotbal, cum ar veni! Noi, serioșii care luăm fotbalul în serios, cumpărăm Football Manager fiindcă ne permitem să plătim doar 300 de lei și ne jucăm pe calculator, nu putem să ne jucăm cu oameni reali.

Patroni cu 48 de euro

Becali din Ștefan cel Mare

Sau plătim un card de membru DDB. Ca să fii în "Doar Dinamo București" te costă numai 48 de euro anual și de banii aceia poți să îi cerți pe jucători, pe conducători că nu sunt îndeajuns de serioși pentru fotbal!

Au existat suporteri care i-au cerut lui Sorescu să le restituie banii. Tot în baza cotizației de 48 de euro! "Dați-mi IBAN și vă transfer sumele!", le răspunsese jucătorul. Oricine plătește suma aceasta minimă, 48 de euro, se simte "un Becali" și se joacă de-a fotbalul crezând că echipa funcționează pe teren pe banii lui.

Pierde, dar e tot bun!

Planul "Doar Dinamo București" a transferat către Dinamo mai mult de două milioane de euro și a salvat clubul de la faliment. E unic, nu s-a mai întâmplat ca suporterii să adune atâția bani pentru salvarea echipei.

Și nu s-a mai întâmplat ca vreun club să le ofere unor oameni de rând iluzia că ei ar conduce echipe de fotbal! Demiterea lui Rednic i-a mobilizat pe cotizanți să reacționeze, să simtă că ei au cotizat fără să hotărască dacă e normală schimbarea unui tehnician pe care îl schimbau toți. 

E minunat cum suporterii lui Dinamo contribuie la salvarea clubului, e șocant cum oameni care achită câte 48 de euro pe an ajung să se joace de-a Becali, exact patronul pe care nu l-ar vrea pentru clubul lor.

Rednic nici nu merită să fie demis, e numai un calcul politic! Contează ce părere au oamenii care cotizează! Când nu cotizezi remarci că Mircea a condus echipa în 11 meciuri și a câștigat numai 6 puncte. A fost un fotbalist foarte bun al lui Dinamo, a obținut rezultate fantastice ca antrenor, doar că e slab de tot acum! 


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă