Becali, criticat de Iftime pentru vânzarea lui Moruțan. “Cel mai prost transfer pe care l-a făcut”

3 săptămâni in urmă 19

  • Liga Națională de Baschet: Timișoara - Craiova, joi, 17:30, Digi Sport 2

  • Fotbal Club: Mircea Lucescu, invitatul zilei, joi, 19:30, Digi Sport 1

Valeriu Iftime: "Fără zece milioane, Moruțan nu trebuia să plece din România"

Într-un interviu pentru Digi Sport, Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, l-a criticat pe Gigi Becali pentru vânzarea lui Moruțan.

Iftime consideră că mijlocașul ofensiv n-ar fi trebuit transferat pentru o sumă mai mică de zece milioane de euro.

FC Botoșani a trimis o cerere oficială pentru respectarea clauzei în cazul transferului lui Moruțan și a reclamat FCSB la Camera de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF.

"L-am văzut pe domnul Becali supărat. Nu intru într-o polemică. Procentele sunt OK. Eu am spus, fără răutate, e doar o credință: l-a vândut foarte ieftin. Cred că Moruțan a fost cel mai prost transfer pe care l-a făcut domnul Becali.

Eu îl țineam pe Moruțan și într-un an și jumătate cred că făcea mult mai mulți bani. Așa cred. Moruțan e un fotbalist care merita crescut cu adevărat și el făcea mulți bani. Fără zece milioane (de euro), Moruțan nu trebuia să plece din România, niciodată!

În primul rând, el avea o valoare adăugată în club. Aveau nevoie de un număr zece adevărat. Puteau să obțină mult mai mult din transfer. Nu mai este jucătorul meu, dar spun asta ca om de fotbal, chiar dacă am o mică “coadă” acolo, dar nu mă gândeam la mulți bani pentru mine. Pur și simplu mi se pare că merita mult copilul, trebuia ajutat, are un talent extraordinar.

Se pare că acolo nu e… la capitaliștii ăștia cu spirit balcanic nu rezistă. Nu cred să se afirme, să fie cel mai bun (n.r. – la Galatasaray). El trebuia să plece într-un campionat precum Spania, Italia, Belgia, să dea de greu. Apoi putea să meargă și în Turcia. El trebuia să învețe rigoarea, e cel mai pur talent românesc", a spus Valeriu Iftime, într-un interviu pentru Digi Sport.

  • Olimpiu Moruțan (22 de ani) a reușit trei goluri și două pase decisive pentru Galatasaray în SuperLiga Turciei, în 14 meciuri.
  • 5 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, potrivit Transfermarkt.
Etichete: transfer , galatasaray , gigi becali , fc botosani , valeriu iftime , fcsb , morutan , olimpiu morutan

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă