Becali, avertisment direct pentru Șumudică: „Vezi de treaba ta! Nu știu cât mai stai la CFR”

2 luni in urmă 16

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021, 16:23 / Actualizat vineri, 13 august 2021 16:36

Gigi Becali, patronul FCSB, continuă schimbul de replici cu Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj.

Mai întâi, Gigi Becali s-a declarat deranjat de ironiile lui Marius Șumudică la adresa vicecampioanei României, după victoria, 1-0, obținută de CFR Cluj la Mioveni.

Acum, finanțatorul roș-albaștrilor îi atrage atenția din nou lui Șumi să se concentreze pe echipa sa și lasă de înțeles că „feroviarii” îl vor demite în cazul în care va lega mai multe eșecuri la rând.

Gigi Becali, avertisment pentru Marius Șumudică: „Nu o să fii toată viața la CFR Cluj”

„Eu nu m-am supărat pe el, dar nu trebuia să spună el FCSB. FCSB sunt eu. Dacă ai ceva cu MM sau cu Todoran, răspunde-le lor. Eu am făcut nişte gesturi pentru el, m-a atacat când a spus FCSB.

El cred că ştie că pe cei de la Cluj nu-i interesează pe ei Conference League. Și foarte bine fac. Nu s-a calificat cu Young Boys, iar dacă mai pierde 2 meciuri să vedem dacă o să mai vorbească foarte mult de CFR Cluj. 

Mai bine să nu-şi piardă prietenii, că nu e frumos. Vezi de treaba ta şi nu te mai certa cu lumea că nu o să fii acolo toată viaţa!”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Marius Șumudică, înainte de CFR Cluj - Steaua Roșie: „Ne așteaptă infernul”

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a prefațat „dubla” cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League și anunță că postul său nu depinde de accesul în grupele UEL.

„E clar că ne așteaptă infernul acolo! Dar nu cred că avem ceva de pierdut. În primul rând, nu cred că îl putem numi un play-off de Europa League, pentru mine e un play-off de Champions League. Steaua Roșie a fost în ultimii doi ani în grupele Ligii, a chinuit-o pe Milan până în minutul 90, are 10 internaționali. E o echipă foarte puternică.

Dacă ne vom ridica la nivelul lor, cu siguranță vom pune și noi probleme. Mi-aș dori să nu mai existe sincope după minutul 20, nu înțeleg de ce au apărut cu Young Boys. Ne jucăm soarta europeană. Chiar dacă suntem calificați în Conference, toată lumea își dorește să ajungem în Europa League”, a declarat Șumudică în cadrul unei conferințe de presă.

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali confirmă GSP: „Gata, Tănase a semnat! Ce să caute în Turcia sau Arabia Saudită?” + primă fabuloasă în contract

Asta-i ultima: Pablo Cortacero s-a înscris la masa credală și așteaptă bani de la Dinamo

Playtech: BOMBĂ! Fiica lui Ion Ţiriac a ÎNCINS plaja și mai tare. Ioana a atras toate privirile în costumul ei de baie


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă