Becali a spus că ”stă la plajă la Miami și ia 100.000 de euro! E rău?". Replica Anamariei este total neaşteptată

1 lună in urmă 76

Liga 1: Hermannstadt - Chindia Târgoviște, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Astra, joi, 20:00, Digi Sport 1

Agentul FIFA, care are un contract de reprezentare cu atacantul, a reacționat după ce Gigi Becali a sărit-o din schemă. Replica sa este neaşteptat de împăciuitoare pentru o persoană războinică, aşa cum este ea, şi care nu se teme de niciun scandal.

Galerie Foto

Milionarul din Pipera susține că nu mai are niciun diferend cu soția lui Laurențiu Reghecampf, despre care a spus că ”stă la plajă la Miami și se alege cu 100.000 de euro”.

Mesajul transmis de Anamaria Prodan lui Gigi Becali, după ce a fost sărită din schemă la transferul lui Man

Anamaria Prodan a reacționat după declarațiile pe care Gigi Becali le-a făcut la Digi Sport, miercuri seară, când a anunțat transferul lui Dennis Man la Parma.

”Nu l-am auzit pe patron ce a spus la Digi Sport, dar eu am vorbit ceva cu patronul. Patronul mi-a spus că la acest transfer am lucrat eu, Giovanni și el. Giovanni a apărut ce-i drept mai târziu, dar, asta este, nu?

Dacă patronul așa și-a dorit, ca Giovanni să lucreze cu noi la acest transfer, așa s-a întâmplat. Mai departe, Gigi fiind un om foarte, foarte corect, știe exact cum au fost lucrurile”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

A trimis clubul Parma două oferte oficiale la FCSB în decurs de 60 de minute? Ce spune Gigi Becali

Anamaria Prodan a fost cea care a adus la club oferta oficială pentru Man, de la Parma, în valoare de 1o milioane de euro. Gigi Becali susține că înainte cu fix o oră mai primise o ofertă, din partea aceluiași club, dar adusă de MM Stoica, în valoare de 13 milioane de euro plus alte două milioane bonusuri.

”Ana a aflat acum adevărul. Păi dacă Giovanni a lucrat tot, de la A-Z... ea zice că a lucrat și ea, dar i-am spus că ofertele ei au fost mai mici. I-am zis: 'Ana, tu când ai trimis oferta de la Parma, cu 10 milioane plătibili în 4 ani, cu o oră înainte, MM a obținut de la patronul lor 13 milioane + 2 milioane plătibili în 2 ani jumate'.

Americanul l-a sunat pe Giovanni, i-a spus că vrea să-i spună care e adevărul. Când Ana mi-a dat oferta ei, eu i-am zis lui Vali să le scrie așa: 'Vă mulțumim, sunteți foarte amabili, de acum jucătorul costă 15 milioane plătibili imediat'.”, a povestit Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a precizat că o sută de mii de euro din transfer vor ajunge la agenta Anamaria Prodan, ”sărită din schemă” de Giovanni Becali, care a dus negocierile cu patronul celor de la Parma.

”Dacă stai la plajă, la Miami, și iei o sută de mii de euro... I-am spus: 'Ana, când tu ai trimis oferta de zece milioane de la Parma, Meme obținuse deja, de o oră, 13 milioane + două milioane bonusuri.

Giovanni vorbise cu patronul american'. Giovanni a muncit mai mult și a adus o ofertă mai mare”, a mai spus finanțatorul de la FSCB, la Digi Sport.

”Chestie de orgoliu între ei, să nu fac eu transferul!”. Anamaria Prodan, reacție după ce a fost ”trădată” de Becali

De șase luni, minimum, eu vorbesc cu Parma despre acest transfer. Gigi Becali a ținut legătura cu mine secundă de secundă. Nu a primit absolut nimic de la Giovanni, niciodată!

Eu i-am adus toate ofertele, și din Rusia și de peste tot. Mici, mari, aceste oferte pentru Man au fost aduse doar de mine. 

În ultima perioadă, el a vorbit doar cu mine despre acest transfer. Am avut o înțelegere să nu vorbim în presă, pentru că mi-am dorit foarte mult să iasă”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, pentru digisport.ro.

Când a intrat Ioan Becali în ecuația negocierilor dintre FCSB și Parma pentru Dennis Man

Agentul FIFA mai spune că oferta oficială de la Parma nu a fost adusă la FCSB de către Ioan Becali. Mai apoi, Gigi Becali și-a mandat vărul pentru a intra pe fir și pentru a finaliza tranzacția.

”Eu i-am adus oferta oficială, pentru Man, nu Giovanni. Cea în valoare de 10 milioane de euro. Dacă negocia Giovanni, el aducea oferta, nu eu. 

Este o chestie de orgoliu între ei, ca să nu fac eu acest transfer!

După ce au am adus oferta, de 10 milioane de euro, el le-a răspuns celor de la Parma și a cerut 15 milioane.”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, pentru digisport.ro.

Etichete: parma , gigi becali , anamaria prodan , dennis man , transferuri fcsb , dennis man parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă