Becali a intrat în direct: „Fac ceva pe contractul lui Iordănescu! Dacă vreau, plătesc clauza și gata!”

3 săptămâni in urmă 16

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021, 20:47 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 20:47

Gigi Becali, patronul FCSB, a intrat în direct la TV și a oferit clarificări cu privire la atacul de după remiza cu FC Voluntari, 0-0, când și-a pus la zid echipa. Finanțatorul vicecampioanei a declarat că nu-l va împiedica în niciun moment clauza lui Edi Iordănescu în valoare de 500.000 de euro dacă va dori să-l schimbe pe antrenor.

„Am fost întrebat și nu am dat înapoi. Am spus că nu joacă echipa, așa este. Am spus că am câștigat 7 meciuri de la Dumnezeu, așa cred eu. N-am spus că sunt nemulțumit de Edi. 

Răbufnirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 66. Eu îl schimbam pe Budescu în minutul 33!”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Becali a ținut să-i ofere un răspuns și lui Gabi Balint în aceeași emisiune, care mai devreme spunea despre conflictul dintre Iordănescu Jr. și patronul FCSB-ului: „Becali și-a găsit nașul acum!”. 

„Eu nu am niciun naș, nu s-a născut un naș pentru Becali!”, a replicat finanțatorul vicecampioanei.

 „Nu trezi diavolul adormit!”

FCSB

7 scurte » Cătălin Țepelin despre Edi Iordănescu, antrenorul anului: „Nu trezi diavolul adormit!”

Gigi Becali, patron FCSB: „Când nu mai am încredere în Iordănescu, îi plătesc clauza!”

Becali a anunțat că nu are nicio problemă în a-i plăti clauza de reziliere lui Edi Iordănescu, în valoare de 500.000 de euro. Momentan, patronul vicecampioanei încă are răbdare cu fiul Generalului.

„Dacă joacă echipa așa, la revedere! Dar eu mai am încredere în Edi, pentru că are scuze, după ce s-a întâmplat cu COVID-ul, accidentări, probleme de lot. Eu îi dădeam 500.000 de euro, nu contează pentru mine. Fac ceva pe contractul ăla! 

Eu spun ce văd și cu asta basta! Când nu o să mai am încredere, voi plăti clauza și asta e, să am o șansă în play-off”, a mai spus Gigi Becali.

Concluzia la FCSB e clară: Becali are dreptate

Becali l-a criticat dur pe Iordănescu pentru modul în care arată echipa și crede că titlul e deja pierdut. Culmea e că 3 analize realizate de GSP.ro, pe 3 direcții diferite, îl confirmă pe patron.

  • PRIMA: exclusiv în perioada cu Edward antrenor, ultimele 10 etape, FCSB e tot pe locul 2
  • A DOUA: în punctajul realizat doar cu echipele pe care Iordănescu le-a întâlnit, CFR a realizat cu 30% mai multe puncte
  • A TREIA: luând ca reper disputa cu Voluntari, CFR câștigă autoritar duelul cu FCSB

 Gigi are dreptate! Disputa pe care Iordănescu Jr. o pierde fără comentarii

fcsb

Concluzia e clară: Gigi are dreptate! Disputa pe care Iordănescu Jr. o pierde fără comentarii

Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu Edi Iordănescu

Remiza albă de la Voluntari a avut efect de bombă atomică pentru FCSB. Gigi Becali a avut o reacție violentă azi, într-o intervenție în direct la Pro X. Cel vizat a fost chiar Edward Iordănescu, pe care l-a numit antrenor principal, cu puteri depline, în urmă cu aproape 3 luni.

Câteva din declarațiile lui Becali, cu țintă directă către Iordănescu junior:

Nu e diferență mare de puncte față de CFR Cluj, dar e diferență de joc. La CFR văd automatisme, trasee, posesie. La noi se joacă haotic. Nu zic de Edi, nu știu cine... E haotic la noi. Fiecare joacă ce-i place. Nu mă bag. Nu am ce să fac. Am mai pierdut un an. Așa cred eu. Alea 7 victorii le-am obținut noi? Alea le-a dat Dumnezeu

Poate se supără Edi, dar nu pot să tac din gură când văd că echipa gâfâie. Nu pot să spun că îmi place când câștigăm cu 1-0, din penalty sau cu greu. Se joacă în viteza întâi. Trebuie viteza a 5-a, trebuie automatisme. Nu am avut niciodată o echipă așa slabă

Gigi Becali îl vrea pe Nicolae Dică

GSP a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali încearcă să scape de Edi Iordănescu de la FCSB și speră să-l reinstaleze pe secundul lui Rădoi, Nicolae Dică, care l-a refuzat în vară. Doar că Edi e greu de dat afară, ar trebui să-i fie plătiți 500.000 de euro sau să nu mai suporte el criticile și să renunțe la post de bunăvoie.

Gabi Tamaș, declarații după FC Voluntari - FCSB: „Am făcut un meci bun, ne bucurăm că nu am pierdut”

Citește mai multe știri despre FCSB:

La FCSB, nababii au fost cei mai slabi! „Repetenții” lui Iordănescu au cele mai mari salarii

Ultrașii Stelei amenință FCSB: „Alternativa e războiul!”

Playtech: Lovitură dură pentru Emma Răducanu. Mama ei a fost martoră la tot ce a pătimit VIDEO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă