Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu Florin Tănase, jucătorul care nu vrea să-și prelungească acordul cu FCSB: „Dacă îmi produce mai mult, de ce să-l dau?”

2 luni in urmă 1

Gigi Becali a explicat care e situația contractuală a lui Florin Tănase. Acordul cu echipa roș-albastră expiră în vara lui 2023. S-au purtat negocieri pentru o prelungire, dar jucătorul a refuzat.

Acum, omul de afaceri a anunțat că nu mai dorește să trateze cu Tănase și a dezvăluit prețul unei eventuale mutări la un club din străinătate: cinci milioane de euro.

Florin Tănase are o cotă de trei milioane de euro, conform Transfermarkt.

„Cu Tănase câștig campionatul, mă duc în Champions League și iau 30 de milioane”

„Mai are aproape doi ani de contract. Ce nevoie am eu să își mai prelungească contractul? Eu vreau 5 milioane de euro pe el și am oferte de 4. Când voiam să-i fac contract, îi puneam clauză de 3 și acum pleca fiindcă luăm banii pe el. Dar acum nu mai pleacă dacă nu vreau eu. Orice jucător care pleacă poate fi înlocuit. Doar Tănase nu poate fi schimbat.

Există varianta din America, dar fără 5 milioane nu pleacă. Cu Tănase câștig campionatul, mă duc în Champions League și iau 30 de milioane. Nu are rost să-l vând. Dacă el îmi produce mai mult, de ce să-l dau?” a explicat Gigi Becali la Pro X.

Pentru ProSport, Becali dezvăluia: Cu Tănase încă nu am rezolvat nimic. Nu o să stau să mă rog de el, dar nici nu o să scad din preț. Însă nu voi mai ajunge așa cu jucătorii. Știu eu ce voi face de acum și cu contractele, dar și cum voi proceda ca să fie bine și pentru mine. Că nea Gigi e bun cu jucătorii, iar când să câștige și nea Gigi uite ce face nenea Tănase”.

Oferta pentru Florin Tănase e de la americanii de la New York City. Echipa din SUA e dispusă să achite 4.8 milioane de euro, dar Becali vrea cinci milioane.

The post Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu Florin Tănase, jucătorul care nu vrea să-și prelungească acordul cu FCSB: „Dacă îmi produce mai mult, de ce să-l dau?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă