”Becali a devenit un model pentru patronii de cluburi!” Marcel Pușcaș, despre finanțatorii din fotbalul românesc

1 lună in urmă 25

  • Liga 2: CS Mioveni - Dunărea Călărași, miercuri, 17:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Atletico Madrid - Real Sociedad, miercuri, ora 23:00, Digi Sport 1

Finanțatorul roș-albaștrilor a reușit să păstreze FCSB ani în șir în vârful clasamentului din Liga 1 și a putut întări financiar formația, cu mai multe transferuri de marcă, iar unul dintre acestea a fost cel al lui Dennis Man, vândut la Parma pentru 11 milioane de euro.

Marcel Pușcaș: ”Mulți îl imită pe Gigi Becali”

Marcel Pușcaș este de părere că majoritatea patronilor de cluburi din fotbalul românesc încearcă să imite comportamentul lui Gigi Becali și felul autoritar al acestuia de a gestiona clubul.

Becali a devenit un model pentru aşa zişii investitori din fotbalul românesc. Spun aşa zişi pentru că mulţi împrumută cluburile, nu toţi investesc. Şi mulţi îl imită pe Gigi, uitaţi-vă la gestică, la felul în care tratează antrenorii, felul în care fac declaraţii de presă. Gigi Becali a devenit un model pentru patronii de cluburi din România, inclusiv pentru bugetari.

Sunt din ce în ce mai puţini, pentru că mulţi nu mai sunt în libertate, dar au fost ani buni în care era imitat, inclusiv în tonul vocii. Puteţi să vă gândiţi la cine vreţi. Fiecare va decide dacă e un model pozitiv sau nu”, a declarat Marcel Pușcaș pentru Look Sport.

În același timp, Pușcaș este convins că finanțatorul FCSB-ului este unic în fotbalul românesc și că succesul acestuia nu poate fi copiat, mai ales că Gigi Becali a beneficiat, la un moment dat, de un mare avantaj, brand-ul Steaua, titlu pe care l-a pierdut în instanță în urmă cu câțiva ani.

Diferenţa între Becali şi ei este esenţială: Becali a avut pe mână din 2003 cel mai mare brand sportiv al României, cea mai mare vitrină, Steaua, care putea vinde şi un "rahat". Pe când ceilalţi trebuiau să facă mari eforturi pentru a vinde. Uite cazul lui Dennis Man, nu ştiu dacă suma e reală, sau Moruţan, Gardoş, Chiricheş. Fotbalul românesc nu este de 7 sau 10 milioane de euro”, a mai spus Pușcaș.

Etichete: liga 1 , gigi becali , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă