Bebino, liderul clanului Sportivilor, a fost arestat preventiv. Mascații l-au săltat de la o clinică din Capitală, unde urma să îşi facă o liposucţie

2 luni in urmă 133

Bebino, liderul clanului Sportivilor, a fost luat de mascaţi de la o clinică şi dus la audieri în pijamale. Este acuzat că a distrus maşina unui bărbat şi l-a ameninţat, ca să-şi schimbe declaraţia într-un dosar în care e cercetat pentru tentativă de omor. După câteva ore de explicaţii în faţa procurorilor, interlopul a făcut un atac de panică şi a fost chemată ambulanţa. Nu i-a impresionat pe judecători şi a fost arestat preventiv.

Şeful Clanului Sportivilor era internat la o clinică din Capitală, unde urma să îşi facă o operaţie de liposucţie. Nu a mai apucat scape de grăsimea de pe burtă pentru că s-a trezit cu mascaţii peste el. Îmbrăcat în pijamale în dungi şi încălţat cu papuci de casă, dar încătuşat, Bebino a fost scos din clinică de mascaţi şi dus direct la audieri.

Împreună cu alţi doi bărbaţi ar fi ameninţat un martor din dosarul în care este acuzat de tentativă de omor, dosar în care, culmea, a fost achitat în primă instanţă.

Bogdan Marinescu, avocatul lui Bebino: ”Acuzaţiile nu prezintă relevanţă şi nu au absolut deloc substanţă”

Diana Sarca, Poliția Capitalei: ”Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere”.

Evenimentele au avut loc în luna mai, înainte ca Marius Alecu să fie achitat. Victima le-a povestit atunci procurorilor că s-a trezit cu maşina distrusă şi cu interlopii înarmaţi cu cuţite peste el.

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: ”De la vandalizarea autoturismului până la o nouă formă de ameninţare, spun procurorii, n-a mai fost decât un pas. Cel supranumit bebino împreună cu doi prieteni ar fi intrat în casa victimei şi l-ar fi obligat pe acesta să depună în faţa instanţei de judecată mărturie mincioasă”.

Victima lui Bebino a fost martor la bătaia cu săbii din ianuarie 2020

Bărbatul a fost martor la bătaia cu săbii din ianuarie 2020, când Bebino s-a războit cu un clan rival, condus de fostul boxer Cezar Roberto Petcu, zis Joe. Bătaia sângeroasă a pornit de la o datorie neplătită de 2000 de euro, pentru droguri. La negocierile din Tei-Toboc, discuţiile au degenerat într-un adevărat masacru.

Bebino a fost lovit cu sabia peste o mână şi în spate şi a ajuns la spital, alături de un membru al clanului rival, rănit şi el grav de liderul Sportivilor.

S-au deschis atunci două dosare. Unul pentru tentativă de omor asupra lui Bebino. Agresorii au recunoscut acuzaţiile şi au fost condamnaţi în primă instanţă la şase ani de închisoare. Şi Bebino a fost trimis în judecată tot pentru tentativă de omor. El a ajuns în faţa judecătorilor, pe targă, îmbrăcat tot în pijamale de firmă, cu ursuleţi, care costă câteva sute de euro. I-au purtat noroc.

Bogdan Marinescu, avocatul lui Bebino: ”Clientul meu a obţinut în fond soluţia de achitare. Acel martor a fost prezent la incidentul din Tei-Toboc aproximativ 3 secunde. Declaraţia sa e o declaraţie corectă care reflectă adevărul, este favorabilă clientului meu”.

Avocatul interlopului spune că e vorba de o neînțelegere

Bebino susţine că totul este o mare neînţelegere. Victima şi interlopul ar fi ajuns, din întâmplare, la aceaşi petrecere.

Bogdan Marinescu, avocatul lui Bebino: ”Datorită volumului ridicat al muzicii, persoanele dinăuntru nu au auzit bătăile în uşă, iar alecu marius a împins uşa şi a intrat înăuntru, nu a provocat niciun scandal. Cu persoana vătămată s-au lămurit pe loc. Adică ei s-au şi pupat. Nu este neapărat o răzbunare, din punctul meu de vedere este o manevrare a persoanei vătămate”.

După o noapte în arest şi ore în şir de dat explicaţii, Bebino a făcut un atac de panică. Oamenii legii au chemat ambulanţa şi interlopul a primit îngrijiri medicale câteva minute. În faţa camerelor de filmat, Bebino şi-a scos bluza de pijama şi a dat semnalul răzbunării: ”Mircea Nebunu' ne-a legat!”

Bebino a trecut în rândul interlopilor cu greutate în iulie 2020, după o bătaie de câteva secunde cu fostul lider al clanului sportivilor, Nicuşor Dumitrescu, zis Bibiloi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă