Bebeto, lovitură dură la adresa lui Reghecampf. Ce a făcut fiul Anamariei Prodan, din prea multă suferință

4 zile in urmă 17

În urmă cu doar câteva zile, Laurențiu Reghecampf a anunțat că o să divorțeze de Anamaria Prodan, mama fiului său. Această veste a venit după o perioadă lungă de speculații cu privire la despărțirea dintre cei doi, iar acum, Bebeto a luat o decizie drastică.

Ce a făcut Bebeto după ce tatăl lui a anunțat divorțul de Anamaria Prodan. Acum este totul clar

Laurențiu Jr., fiul pe care îl au împreună Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, trece prin momente dificile. Acesta a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare după ce tatăl său a anunțat că a depus actele de divorț.

Bebeto a postat o fotografie alb-negru în care apare alături de antrenor, iar atât Anamaria Prodan, cât și surorile sale, au fost etichetate în respectiva imagine care a apărut pe Instagram.

„Ai murit pentru noi! Pentru totdeauna.”, a scris Bebeto.

Bebeto, decizie drastică. Ce lovitură dură a primit Laurențiu Reghecampf din partea fiului său

Totuși, situația a luat o turnură neașteptată. Bebeto și-a bulversat fanii după ce a revenit pe rețeaua de socializare și a explicat că a întâmpinat câteva probleme la contul pe care îl deține. Mai exact, fiul celor doi a susținut că a fost victima hackerilor, așa că nu a fost autorul mesajelor transmise.

„Contul mi-a fost hackuit aseară. Tot ce a fost postat sau mesajele date nu au fost de trimise de către mine. Acum l-am recuperat (n.r – contul).”, a scris băiatul în vârstă de 13 ani.

Între timp, chiar dacă a susținut că persoanele cu intenții rele i-au spart contul de Instagram, Bebeto i-a aplicat o lovitură dură tatălui său. Acesta s-a hotărât să șteargă toate pozele în care apărea alături de Laurențiu Reghecampf, chiar dacă legătura dintre ei a părut mereu una indestructibilă.

„Duce greu povara suferinței”

Se pare că Laurențiu Jr. este afectat de faptul că nu și-a mai văzut tatăl de câteva luni. Anamaria Prodan a explicat că juniorul nu a avut parte de o întâlnire ca la carte cu Laurențiu Reghecampf de 8 luni, așa că îi duce dorul antrenorului, fiind un copil sensibil.

„În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el.

Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

The post Bebeto, lovitură dură la adresa lui Reghecampf. Ce a făcut fiul Anamariei Prodan, din prea multă suferință appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă